Motocross Nyheder

Lorenzen, Sjølander og Dahl fyrede den af på privat mark

Artikel foto: Sebastian Lorenzen

Crossbladet var atter med afsted på en privat mark til en mindre søndagstræning, med tre kørere.

Vi skulle mødes med Magnus Sjølander for at lave en artikel omkring hans skifte til Kawasaki, og det krævede jo et par nye billeder, med hans nye maskine. Derfor mødtes vi på deres private mark, hvor de kan vintertræne, og her kom Sander Dahl, og Sebastian Lorenzen også til. Den korte tur, blev til nogle timer og en stak billeder, med en masse hyggelig snak, og så naturligvis også noget ræs.

Sebastian Lorenzen

Denne unge mand kører stærkt, men det er nok de færreste, der ikke ved det, og da han nu dukkede op denne søndag formiddag, samme sted som os, så sikrede vi os lige nogle billeder, så vi kan få ham igennem portræt maskinen også. Sebastian har trods sine bare 17år oplevet en del, så det glæder vi os til at skrive om, i den nærmere fremtid, hvor han skal fanges mellem sine studier.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Sander Dahl
Magnus Sjølander, Kawasaki, 250cc 4-Takt, MX, Motocross, Maskine-skifte, MX Artikler, Crossbladet.dk , Motocross Nyheder
Artikel foto: Magnus Sjølander træner på den nye grønne

Sander Dahl

Her kunne man allerede se fremskridt på hans nye maskine, for det har virkelig hjulet ham, at få sig en 250cc, og det begynder altså at gå stærkt. Han smed den nogle gange, lige som de andre, men det er godt nok blevet bedre på bare en uge, vi ikke har set ham køre. Det bliver super spændende at se ham, når han har været med på turen til Italien, for det kan kun kaste noget sjovt af sig.

Sjølander strålede

Det var en helt anden Magnus Sjølander, som crossbladet mødte denne søndag, og hans kørsel så langt “lettere” ud på hans nye, grønne lyn. Der var ligesom om der var kommet mere fart på, og virkede langt bedre, med hans flow, uden igen at skal udnævne os selv som eksperter.

Billeder – Facebook

Se album med lidt over 100 billeder på Facebook her

Instagram:

Billede 1 – Sander Dahl på en grøn

Billede 2 – Magnus sluger havregryn

Billede 3 – Lorenzen kigger på de to, der holder pause

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk