Motocross Nyheder

Magnus Sjølander har skiftet sin Husqvarna ud med en Kawasaki

Artikel foto: Magnus Sjølander

Magnus Sjølander har efter en lang tænkepause, endelig fået handlet en ny maskine til 2024, og det blev til Kawasaki.

Da crossbladet lavede et portræt med Magnus Sjølander tilbage i oktober måned 2023, da kørte han på Husqvarna, men den har han ikke været helt tilfreds med. Magnus har gennem en længere periode, prøvet flere forskellige maskiner, og mærker, men det endte altså ud med, at han har købt sig en Kawasaki 250cc 4-takter fra 2023, og da vi mødte ham, denne søndag, havde den kørt en time.

Nok eneste grønne i A-feltet

Magnus Sjølander fortæller videre til crossbladet, at han med 99% sikkerhed, nok bliver den eneste i 2024, der kører på Kawasaki i hans klasse, når sæsonen starter op. Han har forhørt sig lidt omkring, og efter hvad han ved, så er der ikke andre A-kørere med en grøn, men man ved jo aldrig.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Magnus Sjølander træner på den nye grønne
Artikel foto: Magnus Sjølander træner på den nye grønne
Artikel foto: Magnus Sjølander træner på den nye grønne

Ryger til Italien om en uge

Crossbladet fangede Magnus på en mark i det Jyske, søndag 4. februar 2024, og her skulle der lige justeres lidt på maskinen, inden de ryger afsted mod Italien. Det sker nemlig på fredag, i den kommende uge, og her skal han afsted sammen med kæresten Freja, og Sander Dahl.

Der er dog et lidt tarveligt vejr i Italien for tiden, men de skal altså afsted, og satser på nogle baner, de ikke har været på tidligere, og steder, hvor andre Danskere normalt samles.

Vi ønsker Magnus held og lykke med den nye grønne, og træningsferien.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk