Motocross Nyheder

Mandag morgen var der over 150 tilmeldte til løbet på Korskroen

Oliver Hoffmann, Engine & Suspension, MX, Motocross, Crossbladet, Portræt, MX Interview,
Artikel foto: Oliver Hoffmann

Det er fedt at se så mange forhåndstilmeldte kørere til årets første DMU løb, hos Vestjysk Motocross Club, Korskroen MX.

Søndag morgen inden vi smuttede ud på nye oplevelser, der skrev vi en artikel om at der var lidt over 75 forhåndstilmeldte til første afdeling af Vinterturneringen på Korskroen. Da vi lige kiggede listen igennem mandag morgen 4. marts 2024, der var antallet mere end fordoblet, med over 150 tilmeldte, eller helt præcist 152 tilmeldte kørere, så det begynder at ligne noget.

Mange kørere i klasserne

De mange tilmeldte er godt fordelt mellem de forskellige klasser, så det er fedt at se, at rigtigt mange gerne vil ud og køre noget ræs igen, og kan måske minde lidt om at slippe køerne fri på græs. Der er ingen tvivl om, at mange også lige venter, formentligt for at kigge på vejret, inden de tilmelder sig, men det ser altså fint og stabilt ud, når vi rammer weekenden på Korskroen.

Nu kæles der om banen

Der er slet ingen tvivl om, at der lige nu bliver kælet om banen, og selve området hos Vestjysk Motocross Club, så alt bare står snorlige, når porten åbnes fredag eftermiddag. Vi glæder os rigtigt meget til at komme ned og se det hele på fredag, og her napper vi lige en runde med vores kamera (også hele banen) og poster på Facebook siden, så dem der først kommer lørdag, lige kan se den.

Du kan stadig nå det

Tilmeldingen er stadig åben hos DMUsport, men den er blevet en sjat dyrere.

Tilmeld dig første afdeling af vinterturneringen her

Vi ses derude…


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk