Motocross Nyheder

Nichlas Bjerregaard trænede to hold kørere i Thy Motocross Klub

Artikel foto: Nichlas Bjerregaard

Der skete mange spændende ting og sager hos Thy Motocross Klub lørdag, hvor crossbladet var på besøg første gang. Nichlas Bjerregaard havde blandt andet træning af to hold på stedet, og afslørede nogle nye planer for fremtiden, med motocross.

Hvis man snakker udkants Danmark, så kan Thy Motocross Klub godt gå indunder denne kategori, for hvis det ikke er det, hvor er det så henne. Udkants Danmark eller ej, så skete der altså ting og sager ved dette hyggelige besøg lørdag 4. November 2023, hvor vi virkelig skulle holde hovedet koldt, for det strømmede ind med information, fra alle sider og kanter.

Seks kørere, fordelt på to hold

Vi havde ærligt ikke meget information omkring træningen med Nichlas Bjerregaard lørdag, og da vi ankom til Thy Motocross Klub, så væltede det ind med biler, og kørere. Vi kunne ikke helt få det til at hænge sammen med, at en mand skulle træne så mange, men det skulle han nu heller ikke. Det var en helt almindelig dag i Thy, udover en masse gæster der drillede militær gutterne en lille smule (naboen), så der var normal træningsdag, hvor Nichlas Bjerregaard havde tre Mini, og tre Maxi kørere.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træning i Thy, med Nichlas Bjerregaard
Artikel foto: Træning i Thy, med Nichlas Bjerregaard
Artikel foto: Træning i Thy, med Nichlas Bjerregaard

Vildbasse der elsker motocross

Nu har vi efterhånden mødt Nichlas Bjerregaard i mange forskellige sammenhænge, med træning, men det var første gang, at vi besøgte ham, hvor han trænede alene. Dem der kender Hr. Bjerregaard ved så også at det er en ung mand med ild i røven, og som virkelig brænder for motocross. Nichlas var stort set over det hele, og selvom han skulle holde øje med kørerne, så gav han sig god tid til at snakke både med crossbladet, og forældrene, til dem han trænede, så alle hele tiden var opdateret.

Stort overblik

Det er ikke to trænere der er ens, eller gør tingene på samme måde, hvilket måske kan lyde underligt i et så lille et land som Danmark. Nichlas luskede rundt ved, og på banen, og selvom han fik snakket med lidt mennesker, så havde han alligevel et øje på køreren, der var ude på banen. Når man stod lidt på afstand, så kunne man også høre ham “snakke med sig selv” hvis det var rigtigt eller forkert, det som køreren gjorde. Han afbrød ikke som sådan kørerne, når de var i gang, men var der noget som lige skulle justeres, eller noget der skulle tilføjes, så trak han dem lige til side, og fik en snak med dem, og dette kunne være af kortere, eller længere varighed.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træning i Thy, med Nichlas Bjerregaard
Artikel foto: Træning i Thy, med Nichlas Bjerregaard
Artikel foto: Træning i Thy, med Nichlas Bjerregaard

Mange kendte ansigter

Vi kan næsten ikke komme nogle steder i Danmark, uden vi render på nogle som vi kender, eller det er måske også lidt overdrevet. Men denne lørdag, så var der et hav af kendte ansigter, både børn og voksne, men der var også nogle vi ikke havde hilst på, før denne dag. Det er nu altså et hyggeligt sted, men den kaffe der, den manglede, og hvis det kommer med, så er det næsten perfekt.

Nichlas Bjerregaard starter eget med NMB MX Training

Ved dette besøg i Thy Motocross Klub, der fortalte Nichlas Bjerregaard også, at han simpelthen går solo, som træner, og har skabt NMB MX Training. Nichlas Bjerregaard er 27år, og her 22års erfaring med motocross, og de  10, af dem, er som træner.

Læs mere om dette på hans Facebook side NMB MX Training

Tjek lige hans side ud, og følg med på hans rejse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk