GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Over 50 er online tilmeldt til påskelejren 2024 på Uhre

Marius Sveigaard, Motocross, MX, Crossbladet, Portræt, MX Artikler, Motocross Nyheder,
Artikel foto: Marius Sveigaard

Påskelejren 2024 hos Herning Motocross afvikles over tre dage med masser af spændende aktiviteter, og lige nu er der over 50 tilmeldt online, men der kommer nogle flere endnu.

Vi har lige snakket lidt med den i skrivende stund nye formand hos Herning Motocross, Malou Trige, (det er hun frem til bestyrelsesmødet), omkring deres kommende påskelejr 2024, hvor der er kommer fut i tilmeldingerne online. Der er i skrivende stund lidt over 50 tilmeldt online, men der er faktisk over 60 tilmeldt, for der er nogle der er tilmeldt, udenom dette online, grundet gavekort osv.

Stadig ledige pladser

Der er stadig åbent for tilmelding online, til denne super fine påskelejr, hvor MX trænerne er Mads Haslund, Simon Wulff og Glen Meier. Og Quad trænerne er Andreas Dyrberg og Mikkel Dyrberg der igen står klar til at træne store og små.

Læs også: Tak for en super fed påskelejr 2023 hos Herning Motocross

Vi kigger forbi

EM i Svebølle har vi desværre måtte aflyse, men vi havde planlagt en dag på Uhre alligevel, men om vi kommer flere dage, i og med det er så tæt på kontoret, det ved vi ikke. Crossbladet kommer i hvert fald forbi, så må vi bare se hvilket tidspunkt, der ender med at blive.

Tilmeld dig online

Du kan tilmelde dig online på siden her

Program og information

Det finder du i Facebook gruppen hos Herning Motocross HER

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk