Motocross Nyheder

Tak for en super fed påskelejr 2023 hos Herning Motocross

Artikel foto: Fællesbillede, Påskelejr 2023, Herning Motocross

Crossbladet var så heldige at være med til påskelejren 2023 hos Herning Motocross i Uhre, og det var en fed oplevelse.

Torsdag smuttede vi til Uhre, selvom vi først skulle ankomme fredag, og være der til lørdag, og det har været en super fed oplevelse, at være med til påskelejren 2023 hos Herning Motocross i Uhre. Vi har i den grad fået fulgt op på en masse, og lært en masse nye ting, samt lært en masse nye super flinke mennesker at kende. (ingen nævnt, ingen glemt). Det er præcis som dengang vi selv forlod sporten, for 30+ år siden, nemlig det vanvittige gode sammenhold, der er mellem kørerne, forældre, hjælpere, og alle de mange frivillige der står klar, når sådan noget skal afvikles, og dette ser man ikke mange steder, så giv lige jer selv et klap på skulderen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tak for denne gang – Påskelejr 2023, Uhre
Artikel foto: Tak for denne gang – Påskelejr 2023, Uhre

Overblikket fra Uhre

Vi fik taget en masse billeder, og håber at vi kom omkring de fleste, ellers når vi det, til et løb, et sted i Danmark, for sæsonen er jo først lige startet. Der blev også skrevet lidt artikler derfra, og dem har vi listet op herunder, så du altid kan søge tilbage til siden her, og finde dem frem, med de mange minder, der følger med sådanne tre fede dage, med motocross og Quad.

Billeder fra Påskelejren

Vi har som lovet lavet et album med de mange billeder fra Påskelejren 2023 hos Herning Motocross, Uhre, og dem finder du på vores Facebook side. Hvis du er i tvivl om hvordan det hænger sammen med Ophavsret og Billeder, så læs venligst hvordan det hænger sammen på siden HER

Albummet med billeder fra Uhre finder du her

Hvad sker der så nu..

Det har været en positiv oplevelse, at vende tilbage til, og Crossbladet skal naturligvis ud og jagte nye historier, og besøge endnu flere baner. Vi har fået rigtigt mange gode forslag til, hvad vi kan lave næste gang, men der er desværre ikke plads til alle, selvom vi hjertens gerne ville, men det er jo bare et luksusproblem, at kan vælge mellem så meget.

Følg med på siden, er det bedste bud, vi ses lige pludselig igen.

Peter / Crossbladet.dk


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk