Crossbladet

Planen er om at opleve så meget forskelligt som muligt i 2024

Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX, Motocross, Quad, Pitbike, MX Billeder,
Artikel foto: Crossbladet.dk

Vi er stadig der hvor vi rigtigt gerne vil ud og opleve en masse forskelligt her i 2024, for der er så meget spændende.

Crossbladet er slet ikke kommet dertil, hvor vi vil sætte os til at “bare” skrive nyheder om motocross, for der er så meget spændende at opleve, både steder vi allerede har været, men bestemt også steder vi slet ikke har været siden vi selv var aktive i sporten. Vi vil gerne udbrede denne sportsgren, så meget som muligt, og det mener vi ikke at kan lade sig gøre, ved bare at skrive nyheder om kørerne, men vil være noget der kommer fra tid til anden, så der er en masse forskelligt at kigge på.

Ganske få planer er på plads

Noget at sommerferien er på plads, men der er stadig en dør åben, så vi kan lave impulsbesøg rundt omkring, hvilket også er spændende. Tilbage i 2023 gjorde vi det klart, at vi her i 2024 vil være med til alle fire Quad DM afdelingerne, og det holder vi fast ved, for der vil også være et par runder med DM Sidevogn, og som “bonus” vil der også være MX C-Cup, til nogle af løbene.

Crossbladet´s Ambassadører

Udover alle de fede oplevelser, så bruger vi også en masse god tid på vores skønne ambassadører, der også skal have en masse fede oplevelser, og de kommer i første række. Men når man planlægger lidt i det skjulte, så vil der være plads til at alle får lidt opmærksomhed, og selvom vi rigtigt gerne vil være alle steder, hvor der er aktiviteter, så kan det jo ikke lade sig gøre.

Når der ikke køres løb

Der er nogle weekender, der ikke er løb, enten fordi de er aflyst, eller der bare ikke er noget, fordi de køres en af weekendens dage, så er der plads til at besøge alt muligt andet. Nogle dage tager vi ud og ser på nogle team træninger, eller træninger med trænere, og her sker der jo også altid noget nyt, for de rykker også rundt på en masse forskellige baner, så der er masser at kigge på.

Jamen hvor skal i hen?

Vi får rigtigt mange spørgsmål, om hvad planen er den og den dag, eller weekend, og om vi kommer der og der, men vores bedste råd, er at følge med her på hjemmesiden, eller på de sociale medier, hvor vi altid melder op, hvor vi skal hen, og vi vil jo gerne have denne trafik med her på siden også, fremfor at sidde og besvare en masse private beskeder, enten på Facebook, eller Instagram.

Vi ses ude på banerne…


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk