Quad Nyheder

Crossbladet´s plan er at komme til alle Quad DM afdelingerne i 2024

Uhrebanen, Herning Motocross, Quad DM 2023, Sidevogn Open DM 2023, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Quad DM 2023, Uhre

Her kan du se en lille del af den foreløbige plan, som crossbladet har med 2024, og her skal vi til alle Quad DM 2024.

Vi har i den første sæson med crossbladet forelsket os lidt i den sport, som vi gik og grinte lidt af, i de unge dage, og som i mellemtiden har været ret stor i Danmark, men som desværre halter en lille smule, i nyere tid. Det vil sige, at det kun er i Danmark det halter, for med det samme at man krydser grænsen, så er det kæmpe stort, og med rigtigt mange kørere til bommen. Quad finder vi interessant på mange måder, og er jo en del af denne sportsverden, om man vil det eller ej, og det vil vi, som nævnt tidligere, gerne sætte lidt mere fokus på, både gennem Quad Nyheder, men også ved at være med til løbene, der afvikles i landet, og det bliver altså til deres Quad DM afdelinger i 2024.

Fire Quad DM 2024 afdelinger

Som man kan se i DMU Løbskalender 2024 der netop er blevet frigivet, så skal der køres fire afdelinger af Quad DM 2024, med tre i Jylland, og en på Sjælland. De fire datoer er foreløbigt blevet booket, som noget vi skal være med til, men der også andet på dagen, som du kan se herunder.

Keld Vestergaard, Quad #73, Quad, Portræt, hems, uheld, Interview, Crossbladet,
Artikel foto: Majken og Keld Vestergaard

DM Quad 2024, 1/4 – Haderslev

Søndag 14. april 2024, der køres den første afdeling af DM Quad 2024, hos Haderslev Motorsport. Samme dag, der køres der også første afdeling af DM Sidevogn, samt DMU C-Cup.

DM Quad 2024, 2/4 – Hedeland

Søndag 5. Maj 2024, der køres anden- afdeling af både DM Quad 2024, og Sidevogn. Også her vil der samme dag blive afviklet DMU C-Cup. Det er den eneste bane, hvor de fire DM afdelinger køres, som crossbladet endnu ikke har besøgt, så om det bliver på dagen, det må vi se.

DM Quad 2024, 3/4 – Møldrup

Søndag 9. Juni 2024, der skal der køres tredje afdeling af Quad DM 2024, på Fredskov banen i Møldrup. Denne dag, der køres der også DMU C-Cup, på banen.

DM Quad 2024, 4/4 – Herning

Søndag 1. september 2024, der køres den sidste afdeling af Quad DM 2024, og der er hos Herning Motocross, på Uhrebanen. Også her køres der DMU C-Cup på dagen.

Reklame, Klister, Crossbladet.dk, sosracingparts.dk, Det rullende Kontor, MX Nyheder, MX, Motocross, Motocross Nyheder
Artikel foto: Klister på det rullende kontor, crossbladet.dk

Håber at kan overnatte på banerne

Vi vil rigtigt gerne med på banerne, dagen før løbene, uanset hvad der køres, for det er jo næsten halvdelen af oplevelsen. Det er i hvert fald, noget der er lagt med i planen, men vejr og vind kan jo drille på mange måder, men det ser vi på, når vi kommer dertil.

Dette var så en lille brøkdel af vores 2024 plan, så mangler vi bare det sidste.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk