Motocross Nyheder

Resultaterne fra DMU Yamaha Kids Cup runde 1, på Korskro

Artikel foto: Pokaloverrækkelse, DMU Yamaha Kids Cup 2024, Korskro

Søndag 21. april 2024, blev første runde af DMU Yamaha Kids Cup 2024 kørt hos Vestjysk Motocross Club, Korskro.

Crossbladet var søndag 21. april 2024 med til den første runde af DMU Yamaha Kids Cup 2024, der blev kørt hos Vestjysk Motocross Club, Korskro, i et fantastisk flot vejr. Der var ikke mindre end 88 aktive kørere på dagen til Kids Cup, og en masse søskende, forældre og bedsteforældre, der kom forbi, for at heppe og bare hygge med familien, hvor der blev kørt en masse ræs.

Flot afvikling af løbet

Altså der var jo pænt mange børn, over det hele, så der var sgu noget at holde styr på, også som nysgerrig fotograf m.m, for her kunne kan ikke bare traske rundt og kigge på mobilen, for der var liv og glade dage, uanset hvor man gik henne. Løbet blev afviklet på en rigtig fin måde, hvor forældrene fik en vest (gul) med et nummer, der passede til ens barn, i ventezonen, og de røg så ud til opsamlingspladserne, når deres barn skulle køre.

Det spillede sgu, og det fik de også ros for, ved pokaloverrækkelsen.

Vestjysk Motocross Club har udviklet sig meget, den seneste tid, og der var styr på tingene, og uendeligt meget god service, uanset om man skal skulle have mad, kaffe, vide noget om klasser eller løb. Man kan fornemme at de havde sat sig godt ind i tingene, inden det skulle afvikles, og så havde man naturligvis også nogle folk med, der har flere års erfaring med dette. (ingen nævnt, ingen glemt).

Resultater – Kids Cup afd 1, VMCC

Alle resultaterne fra klasserne er lagt online, og dem finder du HER

Billeder og Video

Hvis du ikke opdagede det, så lavede vi en artikel med det komplette overblik, hvor du finder frem til alle vores billeder, og video, både på Instagram, og Facebook. Se artiklen her

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk