Motocross Nyheder

Hele 88 kørere har fundet vej til DMU Yamaha Kids Cup 2024

Artikel foto: Velkommen til DMU Yamaha Kids Cup 2024, på Korskro

Crossbladet er søndag 21. april 2024, med til DMU Yamaha Kids Cup 2024, på Korskro, og her er der hele 88 kørere med.

Vi havde godt nok hørt at der kom mange kørere med til DMU Yamaha Kids Cup 2024, på Korskro, så vi glædede os til at komme frem, og se hvor mange der reelt var på dagen. Klokken 08:30, der var der informationsmøde foran klubhuset, og her blev der meddelt at hele 88 kørere var klar denne søndag 21. april 2024, fordelt over alle klasser, med både mx og quad.

Peter “Burger” Guldberg

Den gode “Burger” er dommer til dagens DMU Yamaha Kids Cup 2024 på Korskro, og han ville ikke op på liften og stå, da der var informationsmøde, for selvom han har sin skrigende orange jakke på, med Dommer på ryggen, så meddelte han, at han ville være den “usynlige” dommer til dette løb, men naturligvis holde øje med, at alt skulle gå som det bør. Han er nu en god mand, selvom han har sine meninger, men det har vi alle jo, han følger reglerne, men er tøet noget op, i hvert fald overfor os, så det er lige før at vi godt tør snige os med til et A-DM igen, nu vi har vores fine fotovest, i lilla.

(Man kommer langt med lidt chokolade) 🙂

Super flot vejr

Dette er modsætningen af Svendborg, hvor der var et noget træls vejr, for selvom vi stod op (igen ret sent) så havde der været nattefrost, men solen brager frem hernede, og lige nu er der blå himmel, og sol. Det er det helt perfekte løbsvejr, så det skal nok blive en god oplevelse for børnene.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: DMU Yamaha Kids Cup 2024, Korskro
Artikel foto: DMU Yamaha Kids Cup 2024, Korskro
Artikel foto: DMU Yamaha Kids Cup 2024, Korskro

Børnene hygger sig helt vildt

Her kan alle børnene samles med deres venner, og finde nye venner og lege med, og allerede inden de startede op med at køre, så væltede det rundt med børn, på diverse cykler, og i løb, så man skal lige se sig for. De hygger sig helt vildt, og man kan da kun komme i godt humør over dette.

Lang dag forude

Med så mange kørere, så kommer der pres på, over det hele, for der skal klemmes meget igennem, så vi bliver formentlig først færdige sidst på eftermiddagen, og så er det nogle godt trætte unger, der skal slæbes med hjem, men igen, de får sig en fed oplevelse med herfra.

Billeder og Video

Som vanligt poster vi billeder og video på vores Instagram der hedder @crossbladet.dk og lidt senere på dagen, så opretter vi et album på vores Facebook side, hvor vi løbende poster billeder.

Se alle billederne i et samlet album på Facebook her

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk