Motocross Nyheder

Sådan kan man også samle mange mennesker til pokaloverrækkelsen

Artikel foto: pokaloverrækkelse, Han Herred Motorklub 2023

Han Herred Motorklub havde et es i ærmet til deres pokaloverrækkelse, og det fik altså folk til at blive hængende.

Det er desværre ikke særlig tit, at man (læs vi) oplever, at der er mange mennesker til pokaloverrækkelsen, for dem der ikke skal have noget, de skynder sig derfra. Der kan jo være tilfælde, hvor nogle skal nå noget, det ved vi godt, men rigtigt mange smutter hjem, når der ikke er pokaler i vente, og det syntes vi faktisk er en skam. Vi har oplevet en god opbakning på andre baner, og mange mennesker, men det er bestemt ikke hver gang, at dette sker, men Han Herred Motorklub, havde et es i ærmet, og det må vi altså tage hatten af for.

Pokaloverrækkelsen

Vi har set mange, prøve lidt af hvert, eksempelvis vende det hele lidt om, så de store får pokaler først, og venter med de små, men ungerne er trætte, efter en lang dag. Om der findes en egentlig opskrift på det, er vi lidt usikre på, men vi er slet ikke i tvivl om, at hvis den fandtes, var det helt klart klubbernes ønske, at følge den. Det er sgu lidt federe, når der er mange, og man bliver klappet af.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: pokaloverrækkelse, Han Herred Motorklub 2023
Artikel foto: pokaloverrækkelse, Han Herred Motorklub 2023

Chokolade og Vingummi

Udover de flotte pokaler, og hole shot præmier, sponsoreret af WestcoastMX så havde de også kæmpe Toblerone som man kan se på billederne herover, og 500g vingummi poser fra Haribo. Her blev alle kørenumre og navne smidt i en pose, og så blev der ellers trukket lod om snolder. Men det smarte ved det hele, var at de først samlede alle hole shot, på en gang, og fik det afviklet, dernæst pokaloverrækkelsen, og så trak de lod, til sidst. Var man ikke til stede, så var det ærgerligt, og blev der trukket en ny vinder. Der var faktisk en del nitter, men der var heldigvis mange mennesker, som var blevet, så spændingen var høj, både hos unge og gamle.

Vi vil helst ikke nævne navne, på dem der var smuttet, men vi ved at Hr. Henrik Egebjerg, med garanti er lidt træt af, at han smuttede, for den lejr er rimelig glad for kage, og chokolade. 😉

Vi er udmærket klar over, at det ikke er alle, der kan dette, men så kan man måske finde en sponsor til noget lignende, for hvis der er en gulerod, så fanger man opmærksomheden.

Tak for en fed dag i Han Herred Motorklub.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk