WESTCOASTMX

– REKLAME –

Crossbladet.dk kan i samarbejde med WestCoastMX i Lind ved Herning, tilbyde alle vores læsere 10% Rabat, med vores kode, på varer i deres online shop. Koden finder du lidt længere nede på siden, i forbindelse med en kort forklaring om, hvordan du kan benytte dig af dette unikke tilbud. Crossbladet vil også begynde at lave løbende produktforklaringer, fra WestCoastMX, så du kan se alt det spændende, som de har at tilbyde, både i deres online shop, men også fysisk i butikken, hvor der altid er sodavand i køleren. Disse produktforklaringer vil du kunne finde fremhævet flere steder, her hos crossbladet, så du ikke overser de mange gode tilbud, som man kan hente hos WestCoastMX.

Handel online hos WestCoastMX

Vores læsere her hos crossbladet.dk kan benytte sig af koden CB10 og få 10% rabat, på varer der er i online shoppen, hos WestCoastMX. Du kan ikke bruge koden til allerede nedsatte varer, eller varer der er igangværende kampagner på. Skulle dette være ændret, vil det fremstå klart og tydeligt, og hvis du fortsat er i tvivl, er du naturligvis velkommen til at kontakte WestCoastMX.

Halvdelen kommer tilbage til læserne

Halvdelen af det, som crossbladet.dk tjener ved denne aftale går til driften af siden, og den anden halvdel, den kommer direkte tilbage til vores læsere. Vi vil have konkurrencer, gavekort, og nogle gange noget lir med ud på banerne vi besøger, som er vores måde, at sige tak for opbakningen.

Se også: Læs vores artikel om Henrik Møller der ejer WestCoastMX