Ambassadør Information

Se Crossbladet.dk´s klister design, Powered By SOS Racing Parts

Artikel foto: Anders, SOS Racing Parts

Vi er kommet godt i gang med den store Ambassadør proces, i samarbejde med SOS Racing Parts i Silkeborg, og nu kan vi fremvise det design, som vores klister skal have.

Crossbladet.dk har lavet et stort samarbejde med SOS Racing Parts i Silkeborg, hvor vi har lavet et super fedt design, så man kan få Crossbladet.dk med sig på sin motocross maskine, sine cross trøjer, skamler, pitboard, og meget meget mere. Vores mini plade fra Crossbladet er blevet utrolig populær, og er det, som man forbinder med os, og derfor går dette design, også igen i vores klister.

Design er på plads

Crossbladet bruge tirsdag eftermiddag, nogle timer sammen med indehaveren af SOS Racing Parts (Anders) der er pænt hård til det grafiske arbejde, altså udover alle de andre ting, som han har i sin virksomhed. Han havde allerede i forvejen “leget” med en udgave, der mere eller mindre “bare” skulle have tilføjet vores design, og vi er helt vilde med det, for vores miniplade, kan se i det hele.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Crossbladet´s Design
Artikel foto: Crossbladet´s Design

Sat i produktion

Allerede onsdag, der blev det første stickerkit (klister) som du kan se på billedet herover, sat i produktion, så det kan blive klar til en maskine. Vi har fundet os en ung mand, der skal have dette på sin maskine, tøj, bil osv, men hvem dette er, kan vi desværre ikke løfte sløret for endnu, men han skal være modellen for os, og teste det hele, så alt bliver som det skal være, inden det sættes til salg.

Se også: Læs mere om man kan blive Crossbladet.dk Ambassadør

Denne unge mand, som vi er utroligt glade for, vil hjælpe, kommer naturligvis med som ambassadør, på lige fod, med alle andre. Når det hele er klar, så skal vi have taget en masse billeder, og her kan vi løfte sløret for, hvem der har hjulpet os, med at teste dette.

Pakkerne er på plads

Vi har udover vores design, også fået pakkerne på plads, hvor der er tre at vælge mellem, og det varer ikke længe inden du kan se dem, samt priserne, hvor vi dog kan afsløre, at det er lavet så alle har en chance for at være med, uden man skal til at lave et lån i banken.

Vi holder dig løbende opdateret, så du hele tiden kan se hvad der sker i denne proces.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk