Crossbladet

Du kan blive Crossbladet.dk Ambassadør i 2024 sæsonen

Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX, Motocross, Quad, Pitbike, MX Billeder,
Artikel foto: Crossbladet.dk

Vi har lavet et stort samarbejde med SOS Racing Parts i Silkeborg, så vi snart kan tilbyde vores mange læsere, at blive Crossbladet.dk Ambassadør i 2024 sæsonen.

Der er rigtigt mange som har efterspurgt, om de ikke må få Crossbladet.dk på deres maskiner, tøj, ja endda biler og trailere, og det er vi naturligvis mere end glade for. Men for at undgå, at vores brand stikker helt af, og der laves en masse forskellige design, så har vi lavet et stort samarbejde med SOS Racing Parts i Silkeborg, så man netop kan få dette på, der hvor man gerne vil have det.

Crossbladet.dk Ambassadør

Der er stadig lidt ting, som vi endnu ikke kan løfte sløret for, men vi har det meste på plads, og vil blive udviklet løbende gennem den kommende tid, frem mod det hele kommer online. Men vi kan forklare lidt om hvad der blandt andet kommer til at ske, den kommende tid. Man kommer til at kan købe en en af tre forskellige størrelser pakker hos SOS Racing Parts, med special designet, crossbladet klister, trøje med navn og nummer, reklamer til bil, og eller trailer, og meget meget mere. Når man køber sådan en pakke, naturligvis til konkurrencedygtige priser, så bliver man også automatisk Crossbladet.dk Ambassadør, og får adgang til et lukket forum, hvor man bliver overdænget med kærlighed, konkurrencer og gode tilbud.

Der kommer følgende tre pakker:

  • Bronze
  • Sølv
  • Guld

Vi er godt i gang med at lave design, der selvfølgelig tilpasses, hvis man kører på et MX Team, og så det er muligt at få sine egne sponsorer med på, både klister, tøj osv osv. Når det hele står klar, så kan man også se billeder af design, og de forskellige pakker, hvor vi har lavet en aftale med en kører (og far) som står model til dette, og naturligvis også bliver en af vores Ambassadører.

Dette er vores måde at give noget tilbage, til sporten,  uanset om man kører MX, Quad, Pitbike, eller lignende. Alle der ønsker at være en del af dette, er velkommen.

Der åbnes for annoncering

Flere har haft fat i Crossbladet.dk og om man ikke kan annoncere her på siden, og det kan man da naturligvis godt, og bliver åbnet op for, inden længe. Der er lige en mindre ombygning af siden undervejs, så der bliver bedre plads til dette, og mere synlighed, for de interesserede. Her vil der også være tre forskellige reklamepakker, naturligvis også til konkurrencedygtige priser. Man kan allerede nu booke et møde, hvis det har ens interesse, så hvis det lyder spændende, er man velkommen til at sende os en mail, eller komme forbi og sige hej, når vi alligevel er ude på banerne.

Følgende muligheder for annoncering:

  • Kvartal
  • Sæson

Vi glæder os til at søsætte det, og begive os ud på denne nye og spændende rejse.

Så snart der er nyt, så kommer det online.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk