GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Sebastian glæder sig til at køre sit første DM A, på Korskro 2024

Sebastian Lorenzen, Crossbladet.dk Ambassadør, Crossbladet, Ambassadør, MX, Motocross,
Artikel foto: Sebastian Lorenzen

Søndag 7. Juli 2024, der skal Sebastian Lorenzen deltage i sit første DM A, og her er valget faldet på Vestjysk Motocross Club.

Sebastian Lorenzen har fart i cyklerne, som mange nok allerede har lagt mærke til, og nu søger han en lidt større udfordring, ved at køre med i DM A Open 2024. Sebastian har ikke tidligere deltaget i de her løb, men nu føler han, at tiden er inde, og så er det på en bane, som han er vild med. – Jeg kommer ikke til at køre DM A på en lerbane, for jeg elsker sand, fortæller Sebastian videre.

Hårdt felt

Sebastian Lorenzen er tilmeldt i A MX1 Open 2024, hvor der i skrivende stund er tilmeldt 26 kørere, og her er nogle hurtige kørere mellem. Dette er Sebastian udmærket klar over, men han holder også øje med dem, og deres omgangstider, placeringer, eller hvordan de generelt klarer sig, og ud fra dette laver han en målsætning. Vi vil naturligvis ikke fortælle, hvem han kigger mere på end andre, men det er faktisk interessant at høre, hvordan kørerne går op i sådanne ting.

Læs også: Sebastian Lorenzen vinder både DM Junior 125 og B MX1 på Uhre

Top 10

Sebastian fortæller videre, at hans målsætning er at komme i top 10, og dermed komme med i super heatet, hvor hans målsætning er at ramme en top 15. Det var ikke noget han skulle tænke over, det var på plads, og kom som skidt fra en spædekalv, da vi spurgte ham.

Vi glæder os naturligvis også til at se Sebastian køre mod de store drenge, og se hvordan han klarer sig her, og vi er naturligvis også med på Korskro, når det starter op.

Tilmelding er fortsat åben

Hvis man ikke har nået den billige takst, og gerne vil køre med, så er det fortsat muligt.

Tilmeld dig online her

På tilmeldingssiden, der kan de se hvem der allerede er klar.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk