GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Sebastian Lorenzen vinder både DM Junior 125 og B MX1 på Uhre

Artikel foto: Sebastian Lorenzen efter pokal overrækkelsen

Crossbladet´s nye ambassadør Sebastian Lorenzen, gik efter guldet i begge klasser på Uhre, og vandt alle fire heat.

Sebastian Lorenzen på bare 17år, har bestemt sat sit aftryk i 2024 sæsonen, hvor han virkelig har fået fart i begge maskiner, hvor han startede ud med at køre to klasser til første DM afdeling i Svendborg. Til den første afdeling var Sebastian på pallen to gange, for han blev samlet 3ér i begge klasserne, han deltog i, nemlig Junior 125, og B MX1. Dette gav blod på tanden, specielt fordi anden- afdeling skulle køres på hans hjemmebane hos Herning Motocross, og det viste han også at det var.

Rød plade sikret i Junior 125

Sebastian Lorenzen var på banen hele seks gange, med tidskval, og 2×2 heat, med omkring 20 minutter, mellem hvert heat, hvor han sagde, at han faktisk hellere ville køre med det samme, i stedet for at vente på en anden klasse skulle køre (B MX2), for så var pulsen oppe. Sebastian fik ikke de bedste starter hver gang, for en af dem var han næsten håbløst bagud, som nummer 23, kæmpede sig frem til en 15.plads, og væltede, men fandt alligevel gejsten (stædigheden) frem, og vandt.

Med dagens to sejre, så var han tæt på at snuppe to røde plader, men må “nøjes” med en rød plade i Junior 125, hvor han mangler et par point i B MX1.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Sebastian Lorenzen øverst på pallen i Junior 125
Artikel foto: Sebastian Lorenzen øverst på pallen i B MX1

Stor hjælp fra familien

Dette kan ikke lade sig gøre, hvis ikke far (Lars), Mor (Lone) og brormand (Alexander) hjalp til, for der er mange ting, der skal klares, når man er på banen seks gange. En skal vaske og gøre maskine klar, en anden udstyr og mad, og så skal maskinerne jo i ventezonen til tiden. Dette lille familie team fulgte vi på tæt på hold, denne lørdag, og de hyggede sig alle med det, og var sgu et dejligt frisk pust at opleve. De spiller så godt sammen, på mange måder, og alligevel masser af tid til at snakke med en masse andre, se motocross, når vennerne skal køre osv osv.

En fornøjelse at opleve.

Resultaterne fra dagen

Se dem online her

Stort tillykke med de to sejre, så lykkedes det alligevel med et godt resultat på hjemmebanen.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk