Motocross Nyheder

Sebastian Lorenzen prøver igen med to klasser til DM-B på Uhre

Sebastian Lorenzen, MX Træning, Stubmark, MX, Motocross, MX Artikler, Crossbladet.dk , Motocross Nyheder
Artikel foto: Sebastian Lorenzen

Sebastian Lorenzen vil prøve at køre to klasser igen, og denne gang på hjemmebanen, hvor han har store planer.

Silkeborg drengen Sebastian Lorenzen var noget træt efter DM B 2024 i Svendborg, men de to tredjepladser i Junior 125 og B MX1 på dagen, har altså giver ham blod på tanden. Dengang ville Sebastian ikke afvise, at vi kom til at se ham i to klasser, samme dag igen, men nu har han altså besluttet sig for at gøre det igen, og det bliver altså på hjemmebanen hos Herning Motocross.

Målet er to, top tre pladser

Sebastian som vi lige fangede på mobilen tirsdag formiddag, er godt i gang med forberedelserne til den kommende afdeling af DM B 2024, der skal køres på Uhre, hos Herning Motocross. Hans klare mål er at komme i top tre, i begge klasser, men forventer at vinde dem begge, for Uhre har han helt styr på, og syntes ikke den er nær så hård at komme rundt på, som i Svendborg.

22 Juni 2024

Der er i skrivende stund en god måneds tid til den kommende afdeling af DM B 2024, der køres 22 Juni 2024, hos Herning Motocross. Sebastian passer sit arbejde, og har arbejdstider der passer sådan ind, at han kan køre direkte ud og træne bagefter, og han laver ikke så meget andet.

Læs også: Spottede du Sebastian Lorenzen på pallen to gange i Svendborg

Det er noget vi ser frem til at følge, og vi kan forhåbentligt også selv være med, når det skal køres, men vi har det endnu ikke helt på plads, for der er jo længe til. Sebastian Lorenzen fortalte afslutningsvis, at hvis det går efter planen på Uhre, så vil han ikke afvise, at det sker på MX Hedeland også, der afvikles sidst i august måned 2024.

Vi ønsker Sebastian alt muligt held og lykke med dette vilde projekt.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk