Motocross Nyheder

Spottede du Sebastian Lorenzen på pallen to gange i Svendborg

Sebastian Lorenzen, MX, Motocross, Crossbladet.dk , MX Artikler, Motocross Nyheder, MX Interview, Portræt,
Artikel foto: Sebastian Lorenzen

Sebastian Lorenzen har i mange år drømt om at køre to klasser samme dag, og det gjorde han så til DM i Svendborg 2024.

Vi har set Sebastian Lorenzen træne på begge maskiner, og allerede om fredagen var snakken i gang, om han havde droppet at køre 125cc, eller hvad pokker han havde gang i, men vi fandt aldrig rigtigt ud af det, før på selve løbsdagen. Vi snakkede med hans far Lars Erik efter løbet var overstået, og han var på pallen to gange, en i hver klasse, hvilket er en stor bedrift i sig selv.

Drømt om det i mange år

Lars Erik fortalte til crossbladet, af det var noget Sebastian havde drømt om i mange år, altså det at køre to klasser til et løb, og det blev altså i Svendborg, til første afdeling af DM 2024. Her kørte Sebastian både Junior 125, og B MX1, og det gav ham altså to tredjepladser samlet, så derfor var han på pallen to gange, hvilket dagens stævneleder, der stod for pokal overrækkelsen også kvitterede med “det er sejt det der Sebastian” og det er vi altså helt enige om.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Sebastian 3ér i Junior 125
Artikel foto: Sebastian 3ér i B MX1

Resultaterne fra Junior 125 & B MX1

Det var en hård omgang

Lars Erik fortalte til crossbladet, med et stort smil på læben, at det var en hård omgang for Sebastian, og han altså var lidt træt. Nu er det prøvet, og det gik over alt forventning, for ingen havde lige forventet at det blev til to gange på pallen, nu det skulle prøves af.

Læs også: Sebastian Lorenzen indstiller sin karriere efter 2024 sæsonen

Det er så heller ikke noget vi skal forvente at se mere til, i hvert fald ikke hvis man spørger farmand, men hvem ved, det kan jo være at Sebastian gør det igen på et senere tidspunkt. Det var også her i 2024, at det skulle prøves, hvis det skulle være, for efter denne sæson er det desværre slut for den unge stjerne, i hvert fald i en rum tid, med mindre der er en “derude” der vil have dette talent med under sine vinger, og gerne vil have det til at fortsætte, og den mulighed er der.

Se alle resultaterne fra Svendborg

Dem finder du her

Godt gået Sebastian, der var altså mening i galskaben, og de mange træningstimer, på to cykler.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk