Begivenheder

Seneste nyt fra Dansk Classic Cross samt en DCC 2024 kalender

DCC, Dansk Classic Cross, MX Nyheder, Motocross Nyheder, Crossbladet,
Artikel foto: DCC

Crossbladet har modtaget en mail fra Dansk Classic Cross, med hvad der sker hos dem i 2024, og det kan du se her i artiklen.

Dansk Classic Cross (DCC) nåede vi lige præcis at opleve i Kolding, hvor der nu nok godt kunne have været en lille smule bedre vejr, men vi har hørt nogle sige, at de har været i kontakt med vejrguderne, og her er det blevet lovet noget bedre vejr til 2024 sæsonen. DCC har sendt en mail til crossbladet.dk som de gerne ville have ud til folket, og det kan du læse lidt længere nede i artiklen.

Nyt fra DCC

2024 er året hvor den nye EVO PLUS klasse fra 1996 – 2002 køres i stilling.

Men ud over det kan vi røbe, at vi til det første DM i Randers d. 11 maj, får fornemt besøg af to særdeles kendte og herlige crosskørere fra fortiden. Præcis hvilken Evo klasse de vil køre i, og hvor mange afdelinger de vil køre, er pt. ikke helt på plads.

Men d. 11 maj kan i glæde jer til at se dem battle igen, som de har gjort mange gange særligt i 90érne. Den ene var særlig kendt for evnen til at blive ved og ved, og at være den første Dansker til at vinde EM , + mange A DM og gode VM placeringer.

Den anden var særlig kendt for sit lange hår, frække smil, og en helt særlig eminent køre stil, + mange A DM og gode VM placeringer. Begge har været med i Randers Motor Sport. Den ene har været med i 2 andre klubber også. Men denne dag d. 11 maj mødes de igen sammen med alle os andre glade retro cross entusiaster til årets først DCC DM 2024. Alle kommer vi bare for at få en god dag, køre lidt godt ræs, og hygge os med hinanden i osen af god stemning.

Det kan vel ikke blive ret meget bedre.

Så kan i godt begynde at gøre cyklen, udstyr og kondien klar.

Vi ses

Mon ikke det er let at gætte hvem de er?

DCC Kalender 2024

Mere information

Du kan finde mere information på deres Facebook gruppe HER

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk