GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Skagen Crossklub har kronede dage, med fed bane og ingen sne

Alexander Johansen, Skagen Crossklub Nord, Skagen, MX, Motocross, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Alexander Johansen

Weekenden bød mange steder på en del sne, bare ikke i Skagen, hvor flere tog turen til, og fik nogle timer i systemet.

Vi er efterhånden blevet inviteret til Skagen rigtigt mange gange, ja mere eller mindre de sidste (mindst) fem søndage, men det har ikke passet vildt godt ind i vores program. Den forgangne weekend kom der store mængder sne til specielt Jylland, og nogle måtte opgive turen til Skagen, selvom den lokkede kraftigt, fordi den bare var helt perfekt, præcis som den skal være.

Alexander Johansen

Nogle af de mange Nordjyder, nyder godt af banen i Skagen, for den kan man vitterligt træne på året rundt, med mindre der lige er kommet 20-30cm sne, men den fryser ikke til, på samme måde, som man ser andre steder. Alexander Johansen (artikel foto) der har hjemme i Brovst, har været i Skagen, de sidste mange søndage, også den weekend, vi lige er kommet ud af.

Korte video på Youtube

Alexander har været så flink at låne os et par korte video fra en af hans mange ture til Skagen, og dem har vi smidt på vores tilknyttede Youtube kanal, hvilket vi også vil til at gøre lidt mere i, til den kommende 2024 sæson. Indtil videre har de mange video ramt vores instagram profil, men de kan også komme på Youtube, sammen med en masse andre, som vi kommer til at lave.

Eksempel – Alexander i Skagen Crossklub

Se en af vores video her

Der vil komme en masse forskelligt online på denne kanal, ligesom alle andre steder, hvor crossbladet.dk er aktive, så du skal ikke tøve med at følge/abonnere her også.

Skagen Crossklub

Har du heller ikke været på besøg i Skagen, eller vil du bare gerne have løbende information omkring stedet, så kan du følge med hos dem på Facebook. Det varer ikke længe inden vi rammer stedet, og laver en forklaring om det hele, hvilket skal være en helt speciel oplevelse. Find dem her

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk