GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Søndagen startede sammen med Sander og Magnus, på en mark

Artikel foto: Sander Dahl

Crossbladet har atter været til lidt ræs, men søndag formiddag, der åbnede vi med træning på en mark, sammen med Sander Dahl og Magnus Sjølander, og her var masser af underholdning.

Lørdag 27. januar 2024, mens crossbladet var i Bork, der skrev Magnus at han og Sander var røget en tur til Tensfeld i Tyskland, for at træne, men de skulle naturligvis også afsted søndag. Vi havde flere åbne muligheder, men Skagen passede på ingen måder ind i vores program, så en tur på den tidligere omtalte stubmark i december måned 2023, startede vi ud med, inden vi skulle videre.

Fumlede rundt i en time

Vi ankom på stedet klokken 10:00, som aftalt, og som noget helt nyt, så var Sander Dahl på stedet, sammen med hans far, men ingen Magnus Sjølander. Magnus kom daskende en sjat efter 10, og herefter var der praktisk talt ingen der havde travlt med at komme i gang. Begge maskiner, udstyr og det hele, stod det var pakket i Tensfeld dagen før, så det tumlede de noget rundt med.

Havde bøvl med sin KTM

Allerede i Tensfeld havde Sander vrøvl med sin KTM, og batteriet, da den ikke ville starte, så her måtte de lige starte ud med noget strøm i klubhuset. Dette problem gentog sig så ude på denne mark, og så kom Magnus ellers med startkabler osv, så her startede en længere kamp, med at forsøge sig med dette. Efter nogle mislykkedes forsøg, så fik de fundet frem til en stikkontakt, og så blev den sat til ladning, og efter omkring 30 minutter, så kunne den endelig slå i gang.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Magnus Sjølander
Artikel foto: Sander Dahl, og Magnus Sjølander
Artikel foto: Sander Dahl

Klokken 11:00 kunne der køres

Efter en times god underholdning med Sander og Magnus (Gøg og Gokke), så kom de endelig i gang med at træne, og det kostede lidt styrt til Sander, der havde lidt vrøvl med de kære, dybe spor, men der lærer man jo også af, og han var hurtig som en ninja, til at komme videre.

Vi nåede omkring 30 minutter med dem, aktivt på marken, inden vi røg videre mod Herning, men de har haft en festlig dag, med endnu mere træning, og står godt til sæsonstart.

Lidt billeder fra dagen

Instagram – Se dem her

Facebook – Se dem her (kommer en god håndfuld senere)


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk