Motocross Nyheder

Første juledag 2023, bød på træning med Magnus Sjølander

Artikel foto: Magnus Sjølander

Mandag 25 december 2023, kom crossbladet tidligt i gang, for vi skulle mødes med Magnus Sjølander til træning.

Crossbladet snakker altid med kørerne, om hvor de skal træne næste gang, og da vi mødtes med blandt andet Magnus Sjølander i Billund inden jul, så hørte vi at han skulle tidligt i gang, 25. december. Juleaftensdag var de oprindelige planer blevet ændret, fra en privatbane, til en anden, og her kunne vi også tage med, og kigge på lidt træning, hvor dette var på en mark, fremfor bane.

Vi mødes 10:00

Nu havde vi ikke en dagsrejse, ud til denne private mark i det Midtjyske, så vi var naturligvis klar på at komme med til træning, også selvom det var først på dagen, mandag 25. december 2023. Vi har altid lige lidt ting der skal klares om morgenen på kontoret, og i denne tid er der ikke ferie, så det var nemt at sige ja til at være på stedet denne mandag, klokken 10:00.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Magnus Sjølander
Artikel foto: Magnus Sjølander

Tre træninger

På denne mark, der er et par enkelte spidshop, men ellers totalt flad, med en masse sving, så den stod på teknik, denne første juledag 2023. Først skulle der køres 20 minutter, uden brug af bagbremse, og så 30 minutters pause, dernæst 20 minutter hvor benene ikke måtte røre jorden, og så 30 minutters pause, men det blev “kun” til 15 minutter, da Magnus fik noget i øjet, og måtte køre ind. Det hele blev rundet af med mindst 10 minutter stående, og det kunne man godt se nev lidt.

Hård banan

Magnus Sjølander kan simpelthen ikke klare tanken, at nogle af hans mulige modstandere i 2024, enten har været i udlandet, eller nogle allerede er i gang med træningen, naturligvis i lunere, og bedre forhold, end i Danmark. Derfor kan han ikke bare sidde derhjemme og tænke “nu er det jul” og så lade som ingenting i et par dage, han skal simpelthen bare ud og køre.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Magnus Sjølander
Artikel foto: Magnus Sjølander

Løber lige 10km

Mens vi har hygget lidt, efter en formiddag med masser af frisk luft, så kørte Magnus hjem og vaskede maskinen, og lidt udstyr, og runder så lige dagen af med at løbe 10km. Hvis man sidder og tænker at det jo er helt vanvittigt, og ikke kender Magnus, så kan vi henvise til en tidligere artikel, som vi skrev om ham, netop omkring dette emne.

Læs: Hvis man vil køre motocross på topplan, så er der kun en vej

Billeder fra dagen med Magnus

Nu har vi jo en igangværende konkurrence på Facebook, så derfor smider vi en stak billeder på vores tilknyttede instagram profil, inden så længe. @crossbladet.dk

Vi siger tak for at komme med til sådan en træning, det var interessant.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk