Begivenheder

Sønderborg Motor Club laver træningsweekend i maj 2024

Motocross, Nybøl banen, Sønderborg Motor Club, Sønderborg, MX, Motocross, MX Artikler, Motocross Nyheder, Crossbladet,
Artikel foto: Klub GP 2023, Nybøl Banen, Sønderborg

Sønderborg Motor Club prøver noget nyt, og laver en træningsweekend i maj måned 2024, med begrænsede pladser.

Nybøl banen hos Sønderborg Motor Club har lagt et event online, hvor man for små penge, kan komme med på en træningsweekend, hvor man i Syd, giver sit bud på at lære noget nyt. Der er tre MX Trænere tilknyttet dette event, hvor man med begrænsning af deltagere per hold, garanterer at alle vil få den nødvendigt opmærksomhed, når der skal skal deles guldkorn ud.

Sønderborg Motor Club

Eventet afholdes af Sønderborg Motor Club (SMC) hvor denne to-dages træningscamp i Syd er først til mølle, for der er begrænsede pladser, og derfor skal man ikke tøve.

Trænere:

  • Thomas Kjer Olsen
  • Jonas Larsen
  • Kasper Jensen

Fokus på:

  • Teknik
  • Starter
  • Sporvalg
  • Opsætning af din maskine

11 + 12. Maj 2024

SMC´s to-dages træningscamp koster 950kr at deltage i, og afvikles på dagene 11 + 12. maj 2024, og her skal du huske at der er begrænsede pladser, så det er først til mølle.

Tilmelding af SMC´s Træningscamp 2024

Her finder du information om eventet (klik på link) hvor du nederst på siden kan tilmelde dig gennem en formular, hvorefter klubben retter henvendelse om betaling. Har du spørgsmål omkring dette, så kan man også rette henvendelse til opslaget i deres Facebook gruppe.

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk