Motocross Nyheder

SX WORX i Sheffield har også en ret fed indendørs MX Bane

Artikel foto: SX WORX – Screenshot fra Youtube

Der findes mange måder at lave en fed indendørs MX Bane, og her kan du se den første af slagsen der er lavet i Sheffield.

SX Worx i Sheffield UK, er en nyere bane, og den første af slagsen, som der er lavet på de kanter. Vi har siddet og kigget flere video derfra, og den er faktisk ret fed, taget i betragtning, at den ikke er pokkers lang, men der er rimeligt højt til loftet, og ikke mindst godt med lys.

Lækker lys hal

Det minder lidt om en stor Dansk kostald, bare uden en masse inventar (og køer), men langt fra det samme, som den vi fandt frem til i USA tidligere, som hed Route 62 MX. Den i USA var en stor hal, mens denne her har nogle støtter ude i siderne, men det ser ud til at fungere ret godt alligevel.

Video fra Sheffield

En kører har besøgt stedet, for vejret (heller ikke) var på deres side, og han betegner det som en sjov lille bane, med lidt af det hele. Du kan se ham køre nogle runder herunder.

(Klik play på skærmen herover, for at se video)

Billeder og Video

De har en Facebook side hvor du kan finde flere billeder og video – SX WORX

Sundt at drømme om hvad der kunne være i Danmark.

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk