Motocross Nyheder

Team Engine & Suspension har fået godt fat i Italiensk vinterserie

Stefan Bech og Victor Withen, Engine & Suspension, MX, Motocross, MX Udstyr, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Victor Withen og Stefan Bech

Crossbladet har fået en snak med en af de tre kørere, der de sidste to weekender har sat sig godt på en Italiensk vinterserie.

Victor Withen, Stefan Bech (artikel foto), og Oliver Dam, har de to sidste weekender været i Italien, hvor de blandt andet har kørt med i en Italiensk vinterserie, på i alt tre afdelinger. Vi har fået en snak med Stefan omkring dette lille stunt, som Team Engine & Suspension kørere har gang i, og endda med stor succes. Victor kørte med i denne serie sidste år, og gennem nogle år, der har Victor og Stefan snakket om, at det kunne være fedt, bare at køre bilen til Italien, og så flyve frem og tilbage, så de også kunne passe deres arbejde. Det er altså således det hænger sammen nu, for deres bil står et godt, og trygt sted, sydpå, og så flyver de frem og tilbage, og kan køre en masse ræs i weekenderne.

Det er koldt, men banerne er fede

Når man snakker Italien, så sidder man nok og tænker, at det er dejligt varmt, men det er der altså ikke, fortæller Stefan Bech til crossbladet.dk – Det var noget koldt, specielt for fingrene, så det kan man altså ikke helt forvente, men banerne er virkelig fede, og bliver passet godt på.

En del kørere

De to første afdelinger har været okay store, med omkring 200 kørere, og det føles som mange, selvom mange andre Danske løb, nogle gange er større. Der har været godt med kørere i de forskellige klasser, så det er fedt at komme ud og køre lidt løb, og forberede sig lidt inden den Danske sæson starter op.

Oliver Dam, Hampen Motocross Klub, MX, Motocross, Crossbladet, MX Artikler, Motocross Nyheder, MX Billeder
Artikel foto: Oliver Dam

Godt fat i den Italienske vinterserie 2024

To af de tre kørere, har fået helt godt fat i denne serie i Italien, men selvom den sidste ligger midt i feltet samlet, så kan der ses en betydelig fremgang, fortæller Stefan videre.

Victor Withen kører med i Ekspert, og han blev han 3ér i den første afdeling, og vandt den anden, så dermed ligger han på en samlet førsteplads, inden den sidste afdeling.

Stefan Bech kører med i Eliten, og har hentet en andenplads, i begge afdelingerne, så han er samlet 2ér, inden de skal køre den sidste, og afgørende afdeling.

Oliver Dam, er også med i Ekspert, og han er placeret midt i feltet, i begge afdelinger, men han har gennemført begge weekenderne, og er fortsat med i serien.

Læs også: Engine & Suspension er et hyggeligt sted, med stor viden

Træningsdage og løb

Det er Stefan Bech, der er team chef, og coach, på de her ture, hvor han hellere end gerne vil lære fra sig, og det gør han blandt andet ved at sammensætte programmer, som alle tre følger. Det er for at træningen bliver mere målrettet, i stedet for bare at tulle rundt, når der ikke er løb. Når de er afsted, så er der to træningsdage, og en løbsdag, som er en perfekt forberedelse til den Danske sæson.

Ryger afsted igen til weekenden

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at de alle tre naturligvis ryger afsted igen, den kommende weekend, for de skal jo ned og lukke denne vinterserie helt ned, og så skal bilen jo også med hjem igen. Det bliver super spændende at høre, hvordan det hele ender.

Vi ønsker dem alle tre, alt muligt held og lykke.

Se også: De har lagt nogle billeder på deres Facebook side fra podierne – Se her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk