MX Udstyr

Engine & Suspension er et hyggeligt sted, med stor viden

Artikel foto: Stefan Bech og Victor Withen – Engine & Suspension

Crossbladet har været på besøg hos Engine & Suspension i Aarhus, og danne os et billede af, hvad de kan tilbyde, og lave.

Vi har mødt rigtigt mange kørere, der på en eller anden måde er tilknyttet Engine & Suspension, stort set hele sæsonen, uden egentligt at vide, hvordan det hele hang sammen. Det var også et lidt større puslespil, men ved den anden kop kaffe, så begyndte der at tegne sig et billede, selvom det faktisk er svært at klemme ind i en artikel, så vi skal altså tilbage, og lave lidt mere, på et senere tidspunkt.

Mange biler, men knap så stort

Lige når man rammer deres indkørsel, så kan man se et væld af biler, i hvert fald ud på eftermiddagen, en fredag, hvor vi kom forbi til en kop kaffe. Vi tænkte med det samme, at det så da pænt stort ud, men selve Engine & Suspension, er ikke pokkers stort, hvor de har plads til et par cykler af gangen, på deres værksted. Mange af bilerne hørte til nabovirksomheden, Special Montering, i samme bygning, hvor Victor Withen, og Stefan Bech arbejder.

Victor har faktisk ikke noget med Engine & Suspension at gøre, selvom det er billedet man får, når man møder dem ude på banerne, men det er hans far Thomas, der ejer firmaet, og Martin Nielsen som man møder i butikken, og som står for det hele.

Det første indtryk

Forskere siger, man bruger op til syv sekunder, før man danner sig et indtryk, men de er jo også hurtigt gået, og her kunne vi lige nå at kigge hurtigt rundt, inden Martin Nielsen kom hen og gav hånd, og bød os velkommen. Martin er ham man vil møde, enten når man ringer, eller kommer på besøg hos Engine & Suspension værkstedet, og han var smilende og venlig. Vi fik hurtigt en ide om, at Martin brændte for det han lavede, og på samme tid havde en fantastisk stor viden om blandt andet affjedring, som vi hurtigt kom til at snakke om.

Vi finder lige de andre

Crossbladet havde aftalt med Stefan Bech, at vi lige kunne kigge ud, efter et andet besøg, og han, samt Victor var inde i nabovirksomheden, hvor de lige fik sig lidt at spise. Her blev vi hurtigt budt på en kop kaffe af Martin, og det siger vi jo aldrig nej til, specielt ikke når det kommer fra en helt almindelig kaffemaskine. Hvad de ikke ved, er at vi jo altid rater den første kop kaffe, uanset hvor vi er på besøg, men den kan de altså godt være bekendt, og vi vil rent faktisk gå så langt, at give den en god 4,5/5 så her er de altså godt inde, så standarden er også i top, på dette punkt.

Artikel foto: Victor Withen og Stefan Bech

Kan tilbyde mange ting

Selvom selve værkstedet ikke er verdens største, så har de altså et hulens godt ry ude i landet, og det er noget vi hørte længe inden, vi mødte nogle af kørerne, eller rent faktisk vidste hvem de var. Engine & Suspension specialiserer sig i affjedring og motoroptimering, men har naturligvis service og reparation af alle MX mærker, og så sælger de også reservedele. Men det er langt mere end “bare” affjedring og motorer, for hvis man lige kommer en tur helt ind under huden på dem i Aarhus, så møder man et fællesskab, hvor man arbejder side om side, og brænder for motorsporten, hvor man møder mange af dem ude på landets mange baner, og der er langt flere, end hvad vi kendte til.

Outlet og online shop

Hvis man lige kigger på deres hjemmeside engine-suspension.dk så kan man også se at de har et kæmpe område med outlet, og ydermere en online shop, hvor kan finde mange spændende ting frem, ja stort set alt hvad man skal bruge, hvis man kører motocross.

Meget imødekommende

Engine & Suspension er præcis det billede man har, når man møder kørerne på motocross banerne, og så på deres værksted i Aarhus, hvor de er venlige og imødekommende. Hvis ikke man har stiftet bekendtskab med dem endnu, så bør man gøre det, hvis man skal have hjælp, for her finder man altså en bred viden, indenfor denne sportsgren, og vi er ret sikre på at de kan hjælpe dig videre.

Artikel foto: Værkstedet, Engine & Suspension

Vi skal møde kørerne

Engine & Suspension byder på mange fede og spændende ting, og har en del kørere tilknyttet, og dem skal crossbladet møde nogle af. Det er jo ikke bare lige at samle sådan en flok unge mennesker, men vi har aftalt at give det en chance, og så mødes igen. Der gemmer sig nemlig nogle flere spændende ting, og det kræver altså en artikel for sig selv, og dette kommer vi nærmere ind på, lidt senere, når vi har haft dem samlet, og snakket lidt med dem alle.

Vi siger tak for rundvisningen, og glæder os til at vende tilbage.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk