Motocross Nyheder

Thy Motocross Klub havde fri træning tirsdag 26. marts 2024

Artikel foto: Lukas Uttrup

Efter Rydhave Slots Efterskole havde forladt området, så kunne klubben åbne op for fri træning om eftermiddagen.

Crossbladet var med til Rydhave Slots Efterskole´s MX Træning på banen hos Thy Motocross Klub, det meste af tirsdagen, og da vi nu alligevel var til stede, så tog vi lige et par timer med klubbens medlemmer, og andre besøgende. Banen var godt smadret efter efterskolen havde trænet i fire dage, men dette lokkede både nye, øvede og de lidt mere garvede kørere til, for huller, det lærer man jo noget af. Det er lidt svært at sige hvor mange der tog imod dette tilbud, men der var vel omkring 10 til 15 kørere, blandet over forskellige maskinstørrelser, og de hyggede sig.

Forsvandt næsten i hullerne

Lukas Uttrup (artikel foto) var slet ikke bange for at skulle ud på banen, på sin 65ér, og han forsvandt næsten ned i hullerne, når man stod og kiggede på afstand. Det gik faktisk ret godt for ham, trods de store udfordringer med banen, hvor selv de noget mere professionelle kørere, også havde problemer med de lidt mærkelige og spidse huller, som Jakob Kjær sagde det ordret til crossbladet.

Men de 2x Jakob (Kjær og Frandsen) der begge var til stede, tirsdag eftermiddag, var begge enige om at det var en fed bane, hvor man fik god træning, trods den var smadret.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Jakob Frandsen
Artikel foto: Alexander og Max Johansen
Artikel foto: Jakob Kjær

Det var noget meget hyggeligt lige at hilse på dem der ankom til lidt fri træning, og efter et par timer her, så pakkede vi sammen, og smuttede mod Silkeborg, hvor vi lige havde et par timer til. Vi fik naturligvis også taget lidt billeder, og lavet en video fra denne træning.

Video og Billeder

Instagram:

Billede – Jakob Frandsen, Team Rhino Racing

Video – Frandsen og Kjær på banen

Facebook:

Billederne kommer online i et album på Facebook over middag

(Link til billederne kommer her)

God fornøjelse, og en speciel tak til Max fra dingadget.dk der havde en skridttæller med til os, så vi nu kan se hvor meget vi egentlig trasker rundt sådan en dag.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk