Motocross Nyheder

Tue og Karsten fik genoplivet tiden med sidevogn sammen

Artikel foto: Tue Lassen og Karsten Mols

Torsdag eftermiddag så kom Tue Lassen afsted som sandsæk, sammen med hans gamle makker Karsten Mols, på Uhre.

Onsdag aften, da crossbladet var kommet hjem fra Børkop, og alt det der, så lavede vi et privat opslag på facebook, med et “dilemma” om torsdagen. Hvor skulle man dog tage hen, når man kunne vælge mellem Kolding, Uhre eller Randers, og her kom der flere bud ind, lige indtil Team Mols fik inviteret os med som sandsæk, og dette måtte vi altså takke pænt nej tak til, for det ville vi næppe overleve (helbredsmæssigt). De var dog ret ihærdige, og vi måtte finde en udvej, og sagde de kunne bare spørge formanden på Uhre, Tue Lassen og taggede ham i opslaget, og han var enormt hurtigt tilbage, og sagde han var klar. Men hvis han skulle det, så skulle vi os komme på Uhre, og tage nogle billeder, så det kunne bevises, at han rent faktisk har været med ude og køre igen.

Tidligere makkerpar

Tue Lassen og Karsten Mols har tidligere kørt sammen, så det var nok derfor han var hurtig på aftrækkeren, velvidende at det er over 2år siden, de har kørt sammen, ja og Tue rent faktisk har kørt, så han er totalt ude af form (på mange måder). Men Tue dukkede trods alt op på Uhre banen, også selvom det var noget senere, end hvad vi alle havde regnet med, men måske det var nøje planlagt. De nåede omkring tre omgange, og så kunne Tue ikke holde til mere (hårdere end det ser ud), men her begyndte det også at regne, så han kunne “desværre” ikke lige komme til sig selv igen, og få et par runder mere, men Karsten havde dog sin faste makker med, så de kunne træne videre.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tue Lassen og Karsten Mols
Artikel foto: Tue Lassen og Karsten Mols
Artikel foto: Tue Lassen og Karsten Mols

Som at cykle

Der gik ikke lang tid, før man kunne se at Tue havde prøvet det før, og efter en omgang, så kunne man allerede se sammenspillet, selvom Tue helt er stoppet, og Karsten har en ny makker. Det var lidt sjovt at se, men må også være svært at bare lige omstille sig, fra den ene, til den anden.

Det var en hyggelig, men pivkold eftermiddag på Uhre, hvor vi igen oplevede lidt anderledes, end hvad de vi normalt ser, og så ellers bare en masse motocross.

Billeder fra dagen

Alle billederne fra denne artikel (der er niks pille) kommer op på vores Facebook side, sammen med en masse andre fra denne torsdag, lidt senere, torsdag aften.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk