Motocross Nyheder

Vejret drillede i starten på Uhre, men endte ud i en perfekt dag

Artikel foto: Frederik Eskildsen

Crossbladet har brugt dagen på Uhre banen, hos Herning Motocross, og trods en drilsk start, så blev det en perfekt dag.

Det var faktisk en lidt spøjs morgen at stå op til, for fredag aften aflyste vi den ellers planlagte tur til Hadsund, grundet regn og støvregn på de kanter, men da vi køre mod Uhre, så regnede det godt hos os i det Midtjyske, hvor der skulle have været flot vejr. Præcis denne del med vejret skabte en del bekymring for mange, og nogle blev også væk, men det må de uden tvivl fortryde nu, for det endte ret hurtigt ud med at blive en perfekt dag, på tre perfekte baner.

Jakob Birck lavede kaffe

Vi ramte Uhre en halv times tid, inden de skulle i gang, og her var lågen åben, men ikke klubhuset, hvilket skabte lidt forvirring, for nogle skulle bruge toilettet osv. Den gode Jakob Birck dukkede ret hurtigt op, og kunne sende sønnike Mads Birck mod os med en nøgle, så der kunne blive åbnet op overalt, hvilket helt sikkert gav lidt ekstra point i banken hos mange. Jakob kunne godt se at vi stod og lurede, og skyndte sig ind og sætte en spand kaffe over, for det skal mange af os jo have, når vi er afsted. Herefter begyndte de mange kørere også at dukke op, og inden vi fik set os om, så vrimlede det med mennesker i klubhuset.

Det dumme regnvejr

Regnen skulle slet ikke have været i nærheden af Uhre, men linjen har alligevel rykket sig, og var centralt i Jylland, også på Uhre, men det lavede ikke nogen skade på banen. Uhre kan nemt tage de mængder, men det er træls at køre i, og ikke mindst tage billeder i, så der var lidt panik, da det fortsatte, efter træningen var startet op. Det skulle have sluppet området ved 10:00 tiden, men den blev 10:30, og så hurtigt som regnen stoppede, der kom solen lidt frem, og herefter blev det hele bare bedre, og der kom endnu flere til i ryttergården.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Lørdagstræning på Uhre, 2-3-2024
Artikel foto: Lørdagstræning på Uhre, 2-3-2024
Artikel foto: Lørdagstræning på Uhre, 2-3-2024

63 kørere besøgte Uhre

Lige ved vores ankomst på Uhre, der blev vi lidt bange for at det blev en stille dag, med det vejr, men det klarede jo op, og der kom mange besøgende, dog ikke nær så mange, som den forgangne weekend, hvor de klemte lidt over 80 igennem. Denne lørdag 2. marts 2024, der kom der 63 kørere, men der burde have været dobbelt så mange, hvis man spørger os, for banerne var super fede.

Kendte virkelig mange

Der kom kørere fra nær og fjern, og her kendte vi virkelig mange af dem, så den første time, til halvlanden, gik med at hyggesnakke, og sige hej igen. Nogle har vi mødt henover vinteren, mens andre ikke var set siden sæsonen sluttede i 2023, så der skulle lige følges op på nogle ting.

Det har været en gennemgående fed dag, med en masse skønne mennesker.

Billeder og Video

Udover billederne herfra artiklen, så kommer der en god stak mere online, og de kommer på vores tilknyttede Facebook side, lidt senere. Vi laver lige en artikel med links til alt det materiale vi skabte på Uhre denne lørdag, så man altid kan finde tilbage til det, og se, eller gense det.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk