Motocross Nyheder

Vi mangler stadig at besøge en masse motocross baner i Danmark

Kejserdalen, Landsdelsmesterskab Øst 2023, MX, Motocross, MX Nyheder, Motocross Nyheder, MX Billeder, Crossbladet
Artikel foto: Landsdelsmesterskab Øst 2023, Kejserdalen

Sommer sæsonen er ovre i 2023, men vi kan stadig nå at klemme et par baner mere ind, som vi skal have besøgt.

Der har været en fed sommer sæson at vende tilbage til, hvor crossbladet.dk i skrivende stund har fået besøgt 24 forskellige baner, hvor størstedelen dog er i Jylland. Vi har stadig en masse banebesøg til gode, og ikke mindst kaffe at smage, både på Fyn, Sjælland og Bornholm. Det er jo noget vi skal have kigget nærmere på i den kommende sæson, men om vi når hele vejen rundt i 2024, det er svært at svare på, for vi skal bestemt også ud og kigge på en masse fede løb, sommerlejre og træninger.

Billeder fra banerne

Når vi har besøgt en ny bane, et sted i Danmark, så har vi skrevet dem på en side her hos crossbladet, hvor vi også linker til det første billede album derfra. Siden hedder Motocross Baner og her finder man mere information. Hvis man også gerne vil læse artiklerne fra vores første besøg, eller andre, så kan man let søge dem frem med vores live søge funktion i toppen af siden, med få ord.

Mange gode ideer

Vi mangler stadig en håndfuld baner i Jylland, og her har vi et lille håb om at kan snuppe nogle, hvis altså det regnvejr snart stopper, men vi har mange gode ideer til ture. Det gode er jo, at alt det vi ikke når her i 2023, det kan vi kigge nærmere på de kommende år, så vi kommer bestemt ikke til at kede os. Vi glæder os hver gang, vi hopper i bilen, og der skal helst ikke gå for længe mellem, så mon ikke vi når at få lidt mere med på siden, inden vi rammer det nye år.

Runder magiske 20.000 billeder

Ved starten af oktober måned, der rundede vi magiske 20.000 billeder her hos crossbladet.dk men dette tal er allerede noget højere, men det laver vi en status på, i december.

Vi ses ude på banerne…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk