Motocross Nyheder

Crossbladet rammer magiske 20.000 Billeder i første sæson

Artikel foto: En træningsaften i Hampen 2023

Da crossbladet åbnede tog vi ikke nær så mange billeder som nu, og i oktober måned rundede vi magiske 20.000.

Vi bliver hele tiden overrasket i denne herlige verden, også af os selv, men det er jo bare en positiv oplevelse, at gennemleve. Torsdag 5. oktober 2023, satte vi os til at tælle billederne sammen, i de mange album, vi har online på den tilknyttede Facebook side, og her kunne vi altså se, at vi i skrivende stund har rundet de magiske 20.000 billeder, hvor tallet helt præcist er på 20.138 af slagsen.

MX Billeder

Selv om det er blandede billeder, både med MX, Quad, Pitbike og Sidevogn, samt stemningsbilleder, så hedder vores side MX Billeder, og her kan man finde vej, direkte til alle vores album. Vi har også en side der hedder Motocross Baner og her kan du se de mange forskellige baner vi har nået her i denne første sæson, og her kan man finde vej til billederne fra netop de baner.

Album på Facebook

Du kan til enhver tid lige smutte omkring de mange billeder, under kategorien billeder, på Facebook siden, og her kan man også vælge album, og se dem alle.

Vi er jo langt fra færdige med at tage billeder her i 2023, men er ramme over 20.000 af slagsen, den havde vi altså ikke se komme, men det har virkelig være en fed sommer.

Vi ses ude på banerne!


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk