Crossbladet

Vildt så mange der allerede har travlt med at planlægge 2024

Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX, Motocross, Quad, Pitbike, MX Billeder,
Artikel foto: Crossbladet.dk

Vi er i starten af oktober måned 2023, og alligevel er mange allerede i gang med at planlægge 2024 sæsonen.

Det er kommet noget bag på crossbladet.dk hvor mange der allerede nu, mere eller mindre panikker over 2024 sæsonen, og nærmest ikke kan komme hurtigt nok ud, med hvad der skal ske fra omkring marts måned, i det nye år, hvor den nye sæson starter. Nogle virker endda stressede over det, og det er ikke noget vi har oplevet før, hvilket også er nyt for os, og aldrig noget vi oplevede i de unge dage, men måske også netop fordi vi var unge, og ikke var en af de “voksne” som skulle klare dette.

Børn ser mere i nyere tid

Der er sket meget på de mindst 30år, som vi har været væk på sporten, og selv børnene er blevet langt mere OBS, på hvad der sker, i takt med de mange sociale medier, der brager afsted. Der virker lidt som om, at hvis nu nogle af deres kammerater, får lavet en fed aftale med et Team, og en ny maskine, eller bare en masse nyt udstyr, så er de langt bedre stillet end dem, og kan måske (læs det gør) påvirker forældrene til at være lidt så hurtige, og måske var dem, der er hurtigst ude.

Men gør dette en, til en bedre kører, en bedre forældre, en bedre ven i ryttergården? Det er vi ikke helt sikre på, så træk dog lige vejret, og kom ned på planeten jorden, hvor vi lige nu skriver 8. oktober 2023, og har masser af tid, inden den nye sæson 2024.

Hvornår er jeres nye klar

Efter vi annoncerede, at man kunne blive Crossbladet.dk Ambassadør i 2024, har vi (heldigvis) fået rigtigt mange henvendelser, om hvordan man kan blive det, og hvad man skal gøre. Igen træk lige vejret, vi arbejder hårdt på at få dette lavet færdigt, og er ikke bare en lille side, der skal have et par ord online, men derimod et lidt større projekt, som vi alle brænder for, at lave helt rigtigt, og flot. Vi skal lige have 100% styr på design, kørt alle tre pakker ud (produceret dem), og taget billeder af dem, så man reelt kan se, hvad man får.

Info aften

Så snart det hele er klar, og det bliver indenfor en overskuelig fremtid, så kommer det stille og roligt online, hjemmesiden crossbladet.dk får et nye udseende, og så bliver der lavet en info aften hos SOS Racing Parts i Silkeborg, hvor man kan komme ned og prøve, kigge, røre, bestille osv osv.

Alt dette og meget mere annonceres så snart det hele er klart, men vi har ikke super travlt, vi vil hellere tage lidt længere tid om det, og så få lavet noget rigtigt godt til dem, der ønsker at være en del af det. Igen er vi naturligvis glade for den store opmærksomhed, men træk lige vejret, vi skal nok nå det hele, for der er noget tid, inden den nye sæson 2024 starter, og vi er langt fra færdige med denne sæson. Vi ses ude på banerne.

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk