Motocross Nyheder

Alt materiale fra Træningcamp 2023, Kolding Motocross Klub

Artikel foto: Træningscamp 2023, Kolding Motocross Klub

Crossbladet var med til KMCK Træningscamp 2023, hvor vi har taget billeder, skrevet artikler og postet lidt på instagram, hvilket du kan finde frem til i denne artikel.

Fredag 7. Juli 2023, der ankom crossbladet til KMCK Træningscamp 2023, hos Kolding Motocross Klub, og var der til lørdag eftermiddag. Det var vores første crosslejr i mere end 30år, så det var en lidt speciel oplevelse, specielt fordi man nu var voksen, og kunne se de mange unge mennesker have den samme optur, som man selv havde i de unge dage. Det er super hyggeligt, at få lov til at være en del af, og vi glæder os allerede til den næste. Her i denne artikel giver vi dig et overblik, så du kan se eller gense det materiale som vi fik skabt på denne tur, og hvordan du finder frem til det hele.

Billeder og Video

På vores tilknyttede Instagram @crossbladet.dk har vi postet lidt billeder og video, som man kan finde frem til, mellem alt det andet. Når man følger denne side, så kan man altid se hvor vi dukker op henne, og hvad vi finder på den tid, som vi er til stede på banen.

Vi har samlet lidt over 400 billeder fra KMCK Træningscamp 2023 i et album, på vores tilknyttede Facebook side, og det kan man finde på vores Facebook side. Se albummet her

Artikler fra KMCK Træningscamp 2023

Hyggeligt at komme på besøg

Det var fedt at få lov til at være med på siden, og se hvordan en crosslejr er den dag i dag, og dem er der jo kommet en del af, siden vi var aktive sporten.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk