Motocross Nyheder

KMCK Træningscamp 2023 brager afsted, og crossbladet er med

Artikel foto: Anders, Jan og Sanne

Fredag formiddag kørte crossbladet afsted mod Kolding, for at være med et døgn på deres store træningscamp 2023.

Vi kunne se at der kom godt vejr i et par dage (typisk Dansk sommer), henover weekenden, så her skulle der hurtigt planlægges et par ture, da vi har set, at der kommer regn igen, i starten af de nye uge. Så fredag formiddag, der smuttede vi afsted mod Kolding, med det rullende kontor, og her sidder vi så nu, og er indtil lørdag eftermiddag, hvor turen går videre ud i landet.

48 Motocross kørere i Kolding

KMCK Træningscamp 2023 har 48 deltagende motocross kørere, fordelt udover Micro og Maxi, og så er der fire trænere tilknyttet, som virkelig har noget at give fra sig. Der er en god stemning, men vejret hjælper jo også en anelse på det hele, men alle virker glade, selvom der mangler et par stykker. Fredag morgen skete der nemlig to uheld, næsten på samme tid, to forskellige steder, og de ligger i skrivende stund og blomstrer på et sygehus, men de skulle vende tilbage til campen lørdag.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Fra venstre – Søren, Thomas R, Benjamin og Thomas F (trænerne)
Artikel foto: Træningscamp 2023, Kolding
Artikel foto: Træningscamp 2023, Kolding

Trænerne får ros

Vi har brugt eftermiddagen, denne fredag, med at tage billeder, og følge lidt med i træningen, der er opdelt i sektioner, med tre på Maxi og en på Micro. Det hele rokerer rundt, så der hele tiden sker noget nyt, og det er altså noget kørerne er vilde med. Vi havde flere der lige holdte ind hos os, og fortalte, at det var en fed lejr, og de virkelig lærte noget, med de fire trænere, og så er de endda kun lige startet. Det er jo positivt at høre, at de ikke bare er glade, men at de også får noget ud af dette ophold, hvor der stadig er et par dage tilbage, med træning.

Stor lejr, og hyggestemning

Vi er blevet placeret nede i det ene hjørne, omkring vaskepladsen, og bare heromkring er der en super hyggelig stemning. Det er der skam også andre steder i ryttergården, samt oppe ved deres store og flotte klubhus, hvor der desuden skal samles, ikke mindre en 150 spisende gæster i aften, og det samme antal til brunch i morgen tidlig, så der er nok at se til, her i Kolding Motocross Klub.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træningscamp 2023, Kolding
Artikel foto: Træningscamp 2023, Kolding
Artikel foto: Træningscamp 2023, Kolding

Billeder fra Campen i Kolding

Vi sætter os til at sortere de mange billeder, og så har vi hørt en fugl synge om, at der også er Wifi i deres klubhus, så vi kan få billederne i et album, på vores tilknyttede Facebook side. Du kan følge siden her, og så kan du se, når de kommer online (enten fredag, eller lørdag). Vi poster naturligvis også lidt på den tilknyttede Instagram, der hedder @crossbladet.dk

Vi ser, hvad vi ellers kan støve frem, her i Kolding.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk