Motocross Nyheder

Der er 162 tilmeldt første runde af vinterturneringen på Korskroen

Nicolai Skovbjerg, Crossbladet.dk, MX Artikler, Motocross Nyheder, KMCK, MX Træning,
Artikel foto: Nicolai Skovbjerg – Kolding i december 2023

Det bliver spændende at se om vi runder de 200 deltagere til første runde af vinterturneringen 2024 på Korskroen lørdag.

Der bliver ved med at komme tilmeldinger til første afdeling af vinterturneringen hos Vestjysk Motocross Club – Korskroen MX, og selvom det ikke går lige så stærkt, som frem mod mandag morgen, så er det samlede felt i skrivende stund på 162 tilmeldte. Der er slet ingen tvivl om at, det er vejret der har meget at sige, og vi kan kun klappe i hænderne, for det bliver super flot vejr til løbet.

Nogle er hurtigere end andre

Det er sjovt at se hvor stor lighed denne sport, har med andre sportsgrene, som vi bevæger os rundt i til hverdag, for der er bare nogle, der først beslutter sig i allersidste øjeblik online, eller på selve dagen, så muligheden for at runde de 200 deltagere, fordelt på alle klasserne, er store.

Vi skal bruge en del plads

Torsdag der snakkede vi lige med Team ejeren Michael Jensen fra Team Rhino Racing, som har en håndfuld kørere, der er på vej hjem fra Italien, og han skulle lige høre lidt om ryttergården, for de kommer med det helt store setup. Det kræver lidt plads med lastbilen, og “nogle telte” som han sagde det, og når Michael siger således, så kommer de til at fylde lidt mere end gennemsnittet.

Team Rhino Racing lander på nogenlunde samme tidspunkt som crossbladet denne fredag, så de kigger vi naturligvis lidt nærmere på, for man burde ikke kunne undgå at få øje på dem.

Registrering på dagen

Online tilmeldingen lukkede til midnat, frem mod denne fredag 8. marts 2024, men man kan tilmelde sig på dagen, mellem 07:00 og 08:25 (hvis vi har forstået det rigtigt)..

Se også: Se programmet til vinterturneringen på Korskroen 9. Marts 2024

Vi ses på Korskroen…


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk