Portræt

Michael Jensen udlever stor drøm ved at skabe Team Rhino Racing

Artikel foto: Michael Jensen, Team Rhino Racing

Ved besøget hos Thy Motocross Klub, der skulle crossbladet også mødes med Team Rhino Racing, der er et nyt Dansk MX Team med store planer i både ind, og udland.

Ved besøget hos Thy Motocross Klub lørdag, der skulle crossbladet også mødes med Michael Jensen (artikel foto), der er indehaver at firmaet Rhino System A/S. Michael har skabt et nyt Dansk MX Team, der hedder Team Rhino Racing, hvor blandt andet hans egen søn Frederik kører med, men også Jakob Frandsen, som var med i Thy Lørdag, da han skulle prøve en helt ny maskine. Der er faktisk også kommet en tredje kører med på dette nye og spændende team, og det er Sigurd Thomsen, men han var ikke til stede i Thy, da vi var på besøg.

Det at støtte op om sportslige drømme

Det var ikke kun Michael´s drøm at skabe et MX Team, men det at kunne støtte op om, energiske og ambitiøse unge mennesker der sætter hele deres liv ind på at opnå en sportslig drøm. Med firmaet Rhino System A/S har det været muligt at lave dette team, og gennem de enkelte kørere, giver det på samme tid, en reklame mæssig værdi for virksomheden, i og med de kommer godt ud, til mange løb.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Frederik Jensen, Team Rhino Racing
Artikel foto: Jakob Frandsen, Team Rhino Racing

Kørerne på Team Rhino Racing

Øvrige på Team Rhino Racing

Team Rhino Racing støttes også af SOS Racing Parts i Silkeborg der leverer hjul, tøj og klister og Engine & Suspension i Aarhus, der sørger for at hele holdet kører med KYB-A kit

Målene for Team Rhino Racing

Udover at skabe et Team med et godt socialt fællesskab, vil der blive arrangeret fælles aktiviteter og træninger, hvor holdets kørere vil støtte og hjælpe hinanden, på og udenfor banen. Team Rhino Racing har allerede nogle vilde planer om den nye sæson, som du kan se herunder.

  • Danske Cup´s
  • Danske Mesterskaber
  • ADAC
  • Fuldt EM-program
  • Udvalgte VM-afdelinger

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Michael, Frederik og Jakob, Team Rhino Racing

Jakob Frandsen skulle prøve ny maskine

Dagen før turen til Thy, der snakkede Crossbladet med Team Chef, Michael Jensen, mens vi stod hos SOS Racing Parts, og her fortalte han kort om hvad deres planer var, og hvad der skulle ske. Fredag skulle Jakob Frandsen afhente to helt nye maskiner, til den kommende 2024 sæson, men det var nogle maskiner, han aldrig før har kørt på, hvilket var en af planerne, med turen til Thy.

Ved ankomsten, blev der pakket ud, hvor de alle holdte ved siden af hinanden, og crossbladet skulle have lidt billeder af kørerne, både til denne artikel, og lidt fremtidige. Men vi måtte lige vente lidt på Frandsen, der skulle have lidt ekstra beskyttelse af klister, inden maskinen skulle ud og have sin første time, på uret. Vi startede ud med Frederik Jensen, og da vi kom i gang med Frandsen, så begyndte de andre kørere at gå, og lure lidt, for hvorfor skulle lige netop de to, have så meget opmærksomhed.

Var slet ikke påvirket af det

Det virkede som om det hele var normalt, at vi jagede rundt med både Frederik og Jakob, hvor sidstnævnte dog kort sagde, at han dog havde prøvet dette er par gange før, med et lille forsigtigt smil på læben. Da vi havde fået vores billeder, så blev kørerne sluppet fri, og så skulle der køres ræs. Vi kunne af gode grunde ikke smide nogle billeder med Jakob Frandsen i albummet fra Thy Motocross Klub, for så havde vi jo afsløret det halve af historien, inden den kom online.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Jakob Frandsen 633, Team Rhino Racing
Artikel foto: Jakob Frandsen 633, Team Rhino Racing
Artikel foto: Jakob Frandsen 633, Team Rhino Racing

Første gang på 250cc 4-Takt

Altså ud fra hvad vi så, så lignede Jakob Frandsen, en der ikke havde lavet andet, men det var altså første gang, han kørte denne KTM. Uden helt at være sikre, så må det også være en af de første gange, vi har set ham køre, og han gjorde det altså godt. Efter en af træningerne, så fangede vi Michael Jensen på vej op mod bilerne i ryttergården, og spurgte ham, om han kunne lide, det han så. Michael var bestemt tilfreds med det han så på banen, og han var på samme tid, ret sikker på, at de andre kørere, som Frandsen skulle køre med og mod, skulle stå tidligt op, hvis de skulle følge med.

Frederik Jensen får det som blommen i et æg

Juni måned 2023, der kørte Frederik Jensen sit første MX Løb, og vi har stødt på dem flere gange, henover sæsonen, hvor man virkelig har kunne se, en vild fremgang. Frederik satser dog også alt på denne sport, og holder sig væk fra byturene, som vennerne hygger sig med. Bare ved denne træning hos Thy Motocross Klub, med Nichlas Bjerregaard, var der virkelig kommet fart i maskinen. Frederik kommer til at have det som blommen i et æg, for som team-medlem, så kan han virkelig komme til at lære en masse ting, og det er noget vi glæder os meget til at følge.

Team Rhino Racing

Du kan allerede nu følge dette nye team på Instagram, naturligvis med navnet Team Rhino Racing, men mon ikke der kommer mere til, den kommende tid. Det bliver super spændende at følge dette nye MX Team, og hvem der ender ud med at være med i familien, ude i den store verden.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk