Motocross Nyheder

Her kan du se programmet til løbet på Korskroen, 9-3-2024

Vinterturnering 2024, Vestjysk Motocross Club 2024, Korskroen 2024, MX, Motocross, Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX Nyheder, MX Billeder
Artikel foto: Vestjysk Motocross Club – Korskroen 2024

Vestjysk Motocross Club har fået lagt dagens program online, til første afdeling af Vinterturnering Syd, på Korskroen.

Det er skønt når klubberne får et program online i god tid, for rigtigt mange, udover os selv, er glade for at kan forberede sig på alle de måder, som man nu kan. Der er egentlig ikke så meget at sige til dette, andet end man skal huske at komme til tiden, hvilket måske kan blive en udfordring for nogle, da det jo er årets første DMU Løb, og man lige skal have styr på rutinen igen.

Programmet – 9. Marts 2024

Herunder kan du se programmet til første afdeling af Vinterturnering Syd, der afvikles hos Vestjysk Motocross Club – Korskroen MX, lørdag 9. Marts 2024. Lidt længere nede, der kan du finde vej til deres gruppe på Facebook, hvis man har nogle spørgsmål omkring eventet.

 

Artikel foto: Programmet til løbet 9-3-2024

Spørgsmål omkring eventet

Kom til gruppen på Facebook her

Bane-Billeder

Crossbladet lander i ryttergården, fredag over middag, og som noget af det første (udover en kop kaffe), så smutter vi en tur ud og går banen rundt, og tager billeder samtidigt, præcis som når vi er på Uhre, og smider dem på vores Facebook side. Der er altid nogen der først kommer på selve løbsdagen, så har der også lige chancen for at se banen, inden man skal i gang.

Vi ses på Korskroen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk