Motocross Nyheder

KMCK Træningscamp 2024 har udsolgt Maxi på under en uge

Kolding Motocross Klub, Træningscamp 2023, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Træningscamp 2023, Kolding

Danskerne elsker at få ferien helt på plads, i god tid, og det gælder også landets MX Camps. Det kan de i den grad snakke med om hos Kolding Motocross Klub.

Kolding Motocross Klub kan i den grad mærke, at Danskerne gerne vil have ferien på plads i god tid, for på bare under en uge, så kan de melde alt udsolgt på maxi banen. De skriver hos KMCK, at de er blæst helt bagover, og havde på ingen måder forventet, at det ville gå så hurtigt med pladserne.

Venteliste oprettet

Samtidigt med at Kolding Motocross Klub, kan melde maxi banen udsolgt, til deres træningscamp 2024, så har de også oprettet en venteliste, hvis man ikke var hurtig nok. Det er ret vildt, specielt når sæsonen slet ikke er startet op endnu, men det virker os til at det bliver en vild 2024 sæson, for det summer over det hele, lige for tiden, hvilket crossbladet bestemt og har kunne mærke.

Du finder deres venteliste Her

Mini / Maxi venteliste

Når man kommer inde på deres side, med ventelisten, så ser det faktisk ud til at der er venteliste på både mini og maxi, og i så fald, er det godt nok gået stærkt med de pladser.

Kolding Motocross Klub, Træningscamp 2023, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Træningscamp 2023, Kolding

Crossbladet besøgte campen i 2023

Se lidt over 400 billeder fra KMCK Træningscamp 2023 i et album, på vores tilknyttede Facebook side, og det kan man finde på vores Facebook side. Se albummet her

Artikler fra KMCK Træningscamp 2023


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk