Portræt

Oskar F. Madsen forventer at udvikle sig hos Team Rhino Racing

Artikel foto: Oskar Finnerup Madsen

Crossbladet har fået en snak med Oskar Finnerup Madsen, der i 2024 skal køre for det nye Team Rhino Racing.

Vi har været på besøg hos den 16årige Oskar Finnerup Madsen, der har hjemme ved Klarup, lidt udenfor Aalborg, hvor han til dagligt går i 9. klasse. Crossbladet har fået en snak med Oskar, fordi han skal køre på det nye Team Rhino Racing, og det er noget han virkelig glæder sig til. Da Oskar var omkring 4år gammel, der mente hans pædagoger at han havde for meget krudt i røven, og det skulle der noget aktivitet til, for at det holde nede. Det første forslag var ridning, men det var ikke lige noget der fangede hans interesse, men så kom forslaget om motocross på bordet, og her har han været lige siden, for allerede den gang, der fangede det Oskar´s opmærksomhed.

Hjemmebane i Aalborg

Oskar har alle dage været tilknyttet Aalborg Motor Klub, på Dall banen, og det er en klub, som han er meget glad for at være en del af. Banen i Aalborg er en DMU klub, og det er også det eneste som Oskar kører løb hos, i hvert fald som det ser ud lige nu.

Vil du køre hos Team Rhino Racing

Den kvikke læser har nok allerede regnet ud, at Oskar er søn af Bo F. Madsen der ejer og driver MX Nord, og det var også i denne forbindelse, at Oskar fik tilbuddet. Team Rhino Racing ejeren Michael Jensen var på besøg i Klarup, og her spurgte han Oskar, om han kunne tænke sig at komme med på dette team, hvilket Oskar rigtigt gerne ville være en del af.

Det sociale er vigtigt

Noget der går igen, når man snakker Team Rhino Racing, så er det at være social, og kan sammen med andre mennesker, specielt dem der skal køre med her. Der er slet ingen tvivl om at Oskar passer godt ind i dette billede, for ellers havde han formentlig ikke fået dette tilbud.

Læs også: Michael Jensen udlever stor drøm ved at skabe Team Rhino Racing

Maskinen er ikke helt på plads

Vi ved at det bliver en Yamaha som Oskar skal køre på i 2024, men far og søn er fortsat ikke helt enige om, hvad det skal være, men det kunne meget nemt gå hen og blive en 450cc. Tilbage i 2023 sæsonen der kørte Oskar 250cc MX2, men til demodagen i Thy, der fik han prøvet en 450cc, og den blev han virkelig glad for, men det er endnu ikke helt på plads, men det kommer det.

Forventer at udvikle sig

Noget som Oskar nævnte flere gange i samtalen, var det med sammenholdet, og det sociale, hvilket har meget at sige, når man også skal udvikle sig. Der skal være en sund platform, for at dette kan lade sig gøre, og det kan man fornemme på ham, at der er her. Oskar forventer at udvikle sig på dette Team Rhino Racing, både på, og udenfor banen, og det er han meget opsat på.

Læs også: Kim Sørensen tiltræder som Team Manager for Team Rhino Racing

Aktiv ung mand

Når skolen er overstået, så står den mere eller mindre på motocross, og træning, både inde og ude. Oskar Finnerup Madsen træner hver eneste dag, hvor han blandt andet hopper på cyklen, hver anden dag. Det bliver også til styrketræning, og længere løbeture om sommeren. Noget der var meget populært, var Zwift Cyklen, hvor de kan sætte et computerprogram til, og cykle alverdens baner, og det er super fedt, fortalte han flere gange, under samtalen.

Vil ikke sidde som OBér og fortryde

Oskar fortæller afslutningsvis at han vil gøre det bedste han kan, ikke bare hos Team Rhino Racing, men generelt, både på cyklen, og alt det som der kræves, for at kan køre med her. – Jeg vil ikke sidde et sted ude i fremtiden, som oldboys kører, og fortryde noget, jeg kunne have gjort bedre, kommer det stille, men bestemt fra Oskar.

Følg Oskar´s rejse på Team Rhino Racing

Du kan følge Oskar på hans rejse, på de sociale medier, som du ser herunder.

Det bliver super spændende at følge dette nye team, og ikke mindst deres kørere. Crossbladet holder naturligvis øje med dem, når vi kommer rundt omkring ude i landet.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk