Portræt

Mads Haslund bliver mekaniker på Team Rhino Racing 15 januar 2024

Mads Haslund, Team Rhino Racing, MX, Motocross, MX Team, Dansk MX Team, Crossbladet, MX Artikler, Motocross Nyheder
Artikel foto: Mads Haslund – Privatfoto

Der venter en masse spændende opgaver til Mads Haslund fra 2024, da han tiltræder som mekaniker hos Team Rhino Racing.

Mads Haslund (24) som rigtigt mange allerede kender, og til dem der ikke gør, så kan vi lige kort fortælle, hvem han er, og hvad han kommer til at lave i det nye år. Mads har tidligere rejst rundt sammen med Mikkel Haarup, blandt andet som mekaniker, og har i denne periode, bygget et stort kendskab op til sporten, han også selv har været aktiv i, men også mødt en masse mennesker.

Team Rhino Racing

Mads Haslund er blevet ansat hos Team Rhino Racing fra 15. januar 2024, hvor hans største arbejdsområde, vil være at køre rundt sammen med Jakob Frandsen, til de mange MX Afdelinger. Mads Haslund har gennem to sæsoner, sammen med Mikkel Haarup, brugt en del tid i Spanien, på samme tid som Jakob Frandsen, og hans far Lars, og her har de snakket rigtigt godt sammen, så dette var en af mange grunde til, at Mads netop fik muligheden for at varetage de mange opgaver for, og sammen med Frandsen. Mads Haslund kunne desværre ikke rejse med Haarup, ud på de nye eventyr, som han skulle på, og derfor var Mads ledig på markedet, og denne mulighed ville Michael Jensen fra Team Rhino Racing ikke gå glip af.

Hvem er på Team Rhino Racing lige nu:

Team ejer: Michael Jensen

Team manager: Kim Sørensen

Mekanikker: Mads Haslund

Kører – Jakob Frandsen

Kører – Frederik Jensen

Kører – Sigurd Thomsen (kører på både Dansk, og Tysk team)

Kører – Oskar Finnerup Madsen

Stort kørekort

Mads Haslund skal have et stort kørekort, for at kan køre rundt med Jakob Frandsen i Team Rhino Racing “crossbilen” der er lidt større, end den gennemsnitlige crossbil, i hvert fald, i Danmark. Det kræver et stort kørekort, og fredag 22. december 2023, hvor crossbladet fik en snak med Mads, der fortalte han, at han samme dag, havde bestået teoriprøven, så han er godt på vej.

Hvad Mads så nok ikke har tænkt over, er at når man kører sådan en “lastbil” så skal man have træsko, uden hæl, gulvtæppe i stedet for måtter, og så står man 100% for alt rengøring af bilen, både ude, og inde. Det er noget som følger med helt naturligt, så han kommer ikke til at kede sig.

Følg Team Rhino Racing

Dette nye Danske Team, bliver spændende at følge i den kommende sæson, og det som crossbladet ikke når at fortælle dig om, det kan du se, ved at følge Team Rhino Racing på de sociale medier.

Facebook: Følg dem her

Instagram: Følg dem her

Vi ønsker Mads Haslund held og lykke med de mange nye opgaver i 2024.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk