GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

141 Kørere har fundet vej til DAM 4, hos Aars Motocross Klub 2024

Artikel foto: Svend Anker

Det er blevet tid til DAM 4, hos Aars Motocross Klub 2024, hvor der har været instruktion med Svend Anker på pallen.

Lørdag 15. juni 2024, skal der køres endnu en afdeling af Dansk Amatør Mesterskab 2024, hvor vi denne gang er med hos Aars Motocross Klub. Det bliver på mange måder en spændende dag, for der er dukket 141 kørere op, med nogle eftertilmeldinger på dagen, men der er også noget lidt skidt vejr, på vej indover landet, der kan gå hen og ramme dagen, men alle holder vejret, og håber på det bedste, for hvis det rammer her, så kan det gå hen og blive noget værre rod.

Så småt i gang

Mens vi sidder og skriver denne artikel, så er de første maskiner ved at gøre klar, til at komme ud på den meget flotte bane, der er blevet lagt mange arbejdstimer i. Hvis bare banen kunne få lov til at stå, som den er lige nu, så ville det blive en flot dag, uden en masse støv, men vi slipper næppe for en omgang regn. Der er nogle klasser, der er mindre end andre, og dermed lagt sammen, så der kan komme noget ordentligt ræs ud af det, men vi har ikke lige det komplette overblik på dette.

Billeder og Video

Vi hopper ud på banen om kort tid, så vi kan få skabt en stak materiale herfra DAM 4, for vi har nok ikke mulighed for at være ude hele dagen, men så må vi jo skrive lidt i stedet for. Billederne kommer på vores Facebook side, hvor vi allerede har oprettet et album, hvor de alle kommer i – Se alle billederne her – Og så vil vi poste lidt på Instagram også – @crossbladet.dk hvis ikke det driller.

Stay Tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk