MX Artikler

Crossbladet.dk udgiver ofte MX artikler på siden, hvor vi gerne tager et emne op, hvor det kan være fra et besøg, eller efter en snak, med en motocross kører, eller noget helt tredje. Vi skriver gerne længere artikler, som udgives i kategorien med motocross nyheder, også selvom det er fra et besøg, til et løb, eller et interview. De helt korte nyheder, er der naturligvis også plads til, men vi foretrækker bestemt, at der er noget indhold, i de mx artikler som udgives på dette nyhedsmedie, så man får den bedste oplevelse ud af det. Det er altid vigtigt, at gøre sine mx artikler, så brugervenlige som muligt, og det arbejder vi hårdt med, at skal lykkedes, hver gang, der kommer noget nyt online, på dette motocross nyhedsmedie.

Motocross Artikler

Der vil ikke komme 10 til 20 artikler online hver dag, i hvert fald ikke de første par år, hvor vi lige skal finde os selv, og se hvilken vej, vi ønsker at gå med dette nyhedsmedie. Der er rigtigt mange spændende ting, der kan indgå i vores motocross artikler, rundt omkring fra landets baner, og foreninger, hvor der er sket rigtigt mange ting de seneste 25 til 30år. Vi vil så vidt muligt, lave vores motocross artikler, så det er letlæseligt for hr og fru Danmark, så alle (forhåbentlig) kan forstå, hvad vi snakker om. Der er rigtigt meget ungdom og slang i denne sportsgren, hvor selv crossbladet kan komme på glatis.

Eksempel på Motocross artikler

Artikler om MX

Crossbladet.dk forsøger, så vidt muligt at finde en anden vinkel, end der normalt skrives, på landets medier, for vi ønsker at skabe noget unikt, som ingen andre laver. Dette er noget som vi har haft succes med, gennem mange år, med en anden sportsgren, så vi bruger vores erfaring herfra. Det er lettere at lave, når man har en god erfaring med sit arbejde, og måden, som tilgangen skal være, og det kan vi bestemt også mærke, når vi laver artikler om mx, rundt omkring i landet. Der er så mange spændende emner, at kigge nærmere på, og vi elsker at gøre andre glade, så at stå op til en ny dag, med nye muligheder, giver en god energi, og det kan vi også mærke, på de personer, som vi snakker med.