GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Quad Nyheder

Mon tredje afdeling af Quad DM 2024 bliver afviklet eller aflyst

Uhrebanen, Herning Motocross, Quad DM 2023, Sidevogn Open DM 2023, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Quad DM 2023, Uhre

Tredje afdeling af DM Quad i Møldrup blev aflyst grundet regn, men de ville kigge på en erstatningsdato for eventet.

Søndag 9. Juni 2024 skulle der have været tredje afdeling af Quad DM, hos Møldrup Motor Klub, men det blev desværre aflyst, grundet for meget regn, dog skrev SK at de ville kigge på en erstatningsdato. Vi har bare ikke rigtigt hørt noget siden denne aflysning, og kunne man ikke bare få afviklet denne afdeling, uden der var solo kørere med, for det er ærgerligt, når de har så få afdelinger, og et DM skal afgøres på få runder, hvor det minder mere om held, end styrke.

Mere information

Vi kunne godt tænke os at der var lidt mere information, altså det kan der da også have været, det er bare ikke noget vi har set, eller hørt til, så vi har faktisk ikke en klarhed over, om de kan finde en erstatningsdato, eller det som alle andre gange, bare render ud i sandet, og ikke bliver til noget.

Vi håber at de arbejder på en erstatningsdato for denne tredje Quad DM afdeling, så der mindst kommer tre afgørende afdelinger, og ikke et par stykker.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk