Interviews

Crossbladet.dk laver interviews med landets mange sportsudøvere, unge som gamle, og hvis det er med børn, så er det med deres forældre også, da vi i dagens Danmark skal indhente samtykke, til dette. Der er mange forskellige snakke ude fra banerne, og her er der aldrig to samtaler, der er ens, så det er noget som vi syntes er super spændende at høre om. Vi vil gerne sætte en ekstra indsats ind for kvinder i Dansk motorsport, for de klarer sig på lige fod med de mange drenge og mænd, og nogle gang bedre. Her hos crossbladet.dk kalder vi det for portrætter, for vi vil gerne skære helt ind til benet, hvem køreren er, hvordan de kom i gang, og hvad de enten har lavet af bedrifter, og bedste kan lide ved sporten.

MX Interviews

Crossbladet kom online i starten af marts måned 2023, og siden da, har vi fået lavet et portræt med rigtigt mange MX kørere fra Danmark. Vi skal helst have så meget med som muligt, så man kan danne sig et billede af køreren, og høre om fremtidens drømme, hvilket er både sjovt og spændende, at kunne følge med i, når de kører, og så eventuelt vende tilbage til, når den næstkommende sæson er overstået.

Quad Interviews

Det er hurtigt blevet en stor del af vores hverdag, at Quad er kommet med online her hos crossbladet.dk for de er altså blevet en stor del af motorsporten, også selvom der ikke er næste så mange Quad udøvere, som MXér. Vi finder denne sportsgren, lige så interessant som motocross, og de kører jo med på langt de fleste baner i landet, og mange gange også til almindelige MX løb. Vi laver naturligvis også portræt med Quad kørere på lige fod med MX kørere, og så har vi skabt deres egen nyheds kategori der hedder Quad Nyheder.

Læs vores portrætter og interviews

Herunder kan du se en bred vifte af både MX, Quad og Pitbike kørere fra Danmark, som vi har skrevet om, og her kommer der naturligvis nye online løbende. Vi laver gerne blandede interviews med kørerne, så der kommer lidt fra alle grenene, på skift, alt efter hvordan det hele passer sammen.

PORTRÆT