Ambassadør Information

Team XCB Garage er blevet Crossbladet.dk Ambassadører

Artikel foto: Team XCB Garage

Vi er glade for at kan fortælle, at det første MX Team har set ideen ved at blive Crossbladet.dk Ambassadører.

Når man kigger på vores side med Crossbladet Ambassadør, så står der at vi ikke direkte henvender os til de Danske MX Teams, men der står også, at de er velkommen, hvis alle er enige. Her er det så ikke en kører der har spurgt om det, men ejeren selv, der henvendte sig, og gerne ville have lavet et design, der passede sammen med deres eget, naturligvis gennem SOS Racing Parts i Silkeborg.

Team XCB Garage

Uden at fornærme nogen, så er Team XCB Garage et “familie” eller “hygge team” hvor man naturligvis gerne ser at man deltager i løb, og bestræber sig for at ramme resultater, fremfor en masse smart udstyr, og nye maskiner, og det syntes vi at passede ret godt ind i vores ideer, og tankegang. Det skal også kunne give mening at få et team med ombord, hvor deres kørere, og ville kunne få noget ud af det, som crossbladet.dk har at tilbyde, og det gør det altså her.

Artikel foto: Jan B. Lausten – Team XCB Garage

Jan B. Lausten

Den kvikke læser kan nok allerede nu, se at det er Jan B. Lausten (billede herover), der også er træner for vores ambassadører, og det er også ham, der har Team XCB Garage. Vi kan hjælpe hinanden, og en masse andre, på samme tid, så dette passede simpelthen bare perfekt sammen.

Syv kørere

Team XCB Garage, der naturligvis har fået Crossbladet.dk på deres crosstrøjer, og klister på maskinerne, stiller med syv kørere, der har et spænd på 9år, til 47år. Crossbladet.dk har i forvejen kørere på nogenlunde samme alder, så nu bliver vi bare endnu flere, der kan skabe et unikt sammenhold, og en masse fede oplevelser.

Xander

Conrad

Benjamin

= XCB, er fornavnene på Jan´s tre børn, og deraf navnet på deres MX Team. Lige nu og her, så er det kun Jan selv, og Xander, der er aktive på dette team, og fem andre kørere.

Vi er super glade for at få dem med som Crossbladet.dk Ambassadør, hvor vi i skrivende stund tæller 13 ambassadører, inden opstarten af 2024 sæsonen.

Flere billeder fra Team cyklen

Artikel foto: Team XCB Garage
Artikel foto: Team XCB Garage
Artikel foto: Team XCB Garage
Artikel foto: Team XCB Garage
Artikel foto: Team XCB Garage

Bliv Crossbladet.dk Ambassadør

Læs alt information om at blive Crossbladet.dk Ambassadør her

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk