Ambassadør Information

Jan B. Lausten skal træne Crossbladet´s Ambassadører

Artikel foto: Jan B. Lausten

Crossbladet har lavet en træningsaftale med Jan B. Lausten, der skal træne vores MX ambassadører seks gange i 2024.

Når man køber en af vores ambassadør pakker hos SOS Racing Parts i Silkeborg, uanset størrelse, så bliver man automatisk tilknyttet et lukket område, hvor crossbladet, gør lidt ekstra ud af det for de kørere, som gerne vil have vores klister og tøj på. Vi er meget taknemmelige for dem der vil køre med vores design på deres cykler, og være med til at sprede budskabet omkring crossbladet.dk og derfor giver vi en masse tilbage, så man får sig en rigtig fed oplevelse, og følelsen af at være en del af noget større, uden at være på et team. Vi stiller ingen krav til dem der bliver ambassadører hos crossbladet.dk for man kan handle lige hvor man vil, og der hvor pengepungen passer bedst, men vi sørger naturligvis for at gøre det hele lidt lettere, med nogle gode tilbud og rabatter.

Jan B. Lausten

Crossbladet har lavet en træningsaftale med den 46årige Jan B. Lausten (artikel foto), som også er fra Silkeborg, og har været med siden midt 80érne. Jan har været medlem hos Silkeborg Motor Sport alle dage, men på det tidspunkt hvor vi selv var aktive, kørte Jan kun med i klubmesterskaberne, mens han kørte løb hos DMCU. Jan har en masse erfaring i bagagen, udover motocross, for han har kørt enduro, gokart og bilræs (på bane), og er fortsat aktiv i motorsporten, sammen med sine børn, hvor den ældste kører mx. Jan har haft klubtræning på Elling banen i Silkeborg, de seneste to år, så det er ikke nyt for ham, og han skulle ikke tænke længe over vores tilbud, for han elsker simpelthen denne sportsgren, samt at lære fra sig.

Vi har indtil videre lavet en aftale med at Jan skal have seks træningsdage, fra marts til sommerferien 2024, hvor vi formentlig også vender tilbage til vores hjemmebane i Silkeborg. Alt dette og meget mere kan man høre om, hvis man bliver ambassadør hos crossbladet.dk

Jan B. Lausten er god til at lære fra sig, også i børnehøjde, hvor man kan forvente en lun Jysk humør, så det ikke bliver knastørt. Dette bliver lavet uden de store armbevægelser, men man skal ville dette, når man møder op, for Jan er ikke bange for at stange armbøjninger eller englehop ud, hvis man ikke tager det alvorligt. Crossbladet er naturligvis også med, når der er træningsdage, men vi holder os på afstand, for det er Jan, der helt og holdent står for dette træningsprojekt.

De seks træningsdage er MX Træning.

Fedt at kan give noget tilbage til sporten

Det har ganske enkelt været et fantastisk 2023, hvor crossbladet virkelig er blevet taget så godt imod, lige meget hvor vi er landet, og det har været så fed en oplevelse. Nu har vi så muligheden for at give noget tilbage til den sport, vi selv var en stor del af i de unge dage, og når man bliver ambassadør hos crossbladet.dk så bliver man forkælet, for både træningen og alt det andet, kommer til at ske i 2024, er et gratis og valgfrit tilbud, man kan benytte sig af.

Træningen med Jan B. Lausten kan lade sig gøre grundet kmbilsalg.dk og km-auto.info

Der er ingen fast plan

Vi har sagt det tidligere, og siger det gerne igen, der er ingen fast plan for hvad der kommer til at ske i vores ambassadør område, men man kan forvente en masse fede oplevelser, ung, som gammel. Der er en masse gratis tilbud, både når det er hverdag, når der er løb, eller ferie.

Vi skriver ikke om alt hvad der kommer til at ske i ambassadør området, det skal dem, der oplever det, nok fortælle, når du møder dem ude på landets mange baner, og ser deres fede klister og tøj.

Her kan du se hvordan du bliver crossbladet.dk ambassadør

Vi ses ude på banerne, og vi glæder os helt vildt til 2024.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk