Crossbladet

Sådan opretter du en fanside på Facebook, til Motorsporten 2024

Artikel foto: Fanside – Facebook

Det er en god ide at samle sine fans, eller følgere på en fanside på Facebook, så man har privat og sporten, hvert sit sted.

Selvom det er fedt at fortælle om sine oplevelser på sin private Facebook profil, så er det ikke alle der syntes det, og vigtigst af alt, der er ikke nye, og eventuelle sponsorer, der opdager dig. Med en fan side, så kan du samle langt flere, med samme interesse, og på den måde skabe mere opmærksomhed om dig, og din sportsgren. Alting er let når man kan, men det er faktisk ikke så svært, når man først lige finder frem til det, og kommer i gang med at lave siden, og det vil vi lige guide dig videre med, i denne artikel her.

Sådan kommer du i gang med en fanside

Når du er logget ind på Facebook, og står på selve forsiden, skal du følgende.

Artikel foto: Sådan kommer du i gang med en fanside på Facebook

Du skal kigge i den venstre kolonne, som på billedet herover, og finde frem til “sider” med det orange flag, som er øverst på vores forside. Den “gemmer sig” som regel lidt længere nede i “Se mere” ! Grunden til at vores er synlig, er fordi vi hjalp Jacob Melgaard med at lave en mandag aften, og så vil den være fremhævet i noget tid, indtil man besøger noget andet på Facebook.

Opret en side

Når du har klikket på sider, som vi fortalte herover, så vil du ramme en side, som du kan se herunder. Her skal du give siden et navn, som vi har lavet et lille eksempel på, sætte det i en kategori (kunne være sportsudøver), og skrive lidt om dig selv, inden du klikker “opret side” og kommer videre.

Artikel foto: Opret en side på Facebook

Nu er du godt i gang med at lave din helt egen fan side, hvor Facebook guider dig videre, så du kan lave en rigtig fed side til dig, og din sportsgren. Vi var med i røret, mens Jacob Melgaard selv lavede det hele, og hvis man kommer til at skrive noget forkert, kan man altid redigere det. Vi vil skyde på, at det tog en 15 til 20 minutter, så var siden online, og han kunne invitere sine venner.

Hvad skal man poste på siden

Du kan lave opdateringer om hvor du skal træne, køre løb, hvordan det er gået, osv osv. Du kan poste et billede, eller en video, hvor du er, eller måske endda fra podiet. Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan lave, og så kan man samle en masse mennesker, der elsker din sport.

Held og lykke med projektet, vi glæder os til at se din side.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk