El Crosser

Noget rigtigt mange snakker om i nyere tid, er de mange el crossere, der pludselig vælter ind på markedet, og her er der mange forskellige modeller. Stark Vark er måske den mest omtalte maskine, som virkelig også kan noget helt specielt, og har overrasket mange. Men ligesom så meget andet, så er der fordele og ulemper ved at have en el crosser, for hvis den lige pludselig skal have et nyt batteri, og det ikke kan laves for små penge, så koster det nyt batteri tæt på halvdelen, eller måske mere, end hvad hele maskinen kostede fra ny.

Men en el crosser kan køre overalt

Ja både og, der er igen mange meninger, for kan en el crosser nu også køre overalt? Vi tror at det vil kunne give flere bane tilladelser i vores lille land, altså ment på den måde, at de jo langt fra larmer så meget som en almindelig MX eller Quad, for den sags skyld. Andre mener at den sag allerede er lukket, for selvom det er en el crosser, så går alt for mange op i miljøet, hvilket også skal være sådan, men døren er allerede lukket på forhånd, uanset om de larmer eller ej. Crossbladet.dk kunne nu alligevel godt forestille sig, at med en el crosser, så ville det være lettere at have baner tæt på byerne, hvis det altså kun er de maskiner, som der skal køre her, men det er altså langt ude i fremtiden, hvis den overhovedet holder.

De fede forsvinder ved en el crosser

Der er slet ingen tvivl om, at en el crosser er pænt tam at høre på, og har ikke larmen, eller lugten, som en helt almindelig motocross maskiner har. Mange mennesker siger også, at hvis det kommer dertil, et sted ude i fremtiden, at man kun må køre på en el crosser, hvis man skal køre motocross i Danmark, så stopper de simpelthen med at dyrke sporten, for så forsvinder alt det fede.

El knallerter

Tesla har jo deres populære el biler, og Stark Vark deres el crosser, men der er naturligvis også kommet el knallerter, endda i flere forskellige udgaver. En af vores annoncører her hos crossbladet.dk er KM Bilsalg i Silkeborg, og de har flere forskellige el knallerter. Talaria Sting er det fedeste mærke på markedet, hvis man vil have sig en el knallert, og her kan man både købe 30, 45 og offroad.

Er el crosser fremtiden

Der er ingen tvivl om, at vi ikke slipper for dem, og de er kommet for at blive, men vi nægter simpelthen at tro på, at en el crosser overtager det hele, og er noget vi skal vænne os til. Det kan igen ikke udelukkes at det hele ender sådan, men så bliver det langt ude i fremtiden, og den er svær at spå om.

Back to top button
Crossbladet.dk