Annonce

KM Auto i Silkeborg laver alt i service og reparationer på din bil

Denne artikel indeholder annoncørbetalt indhold

Artikel foto: Carsten Kofoed og Jesper Mortensen

KM Auto i Silkeborg har et topmoderne værksted, og med mere end 15års erfaring kan du trygt komme hertil med din bil.

Silkeborg er bilernes by, hvor der også er mange forskellige muligheder for at få lavet sin bil, lastbil, campingvogn, trailer, ja alt med hjul, så har KM Auto samlet det hele, et sted. Her kan du nemlig komme med alt der har hjul, og få en service, du sjældent ser, andre steder. Der er faktisk ingen grænser for hvad KM Auto kan lave, om det er nye biler, brugte biler, endda de helt gamle veteranbiler, der kan laves service, ja endda restaurering af dem, hvis man ønsker det.

Full-service

KM Auto er et full-service værksted, i flotte rammer, hvor de klarer alt fra service til reparationer, på din bil. Der er en igen grænser for, hvad de kan lave, så længe det er med hjul. Din bil er i trygge hænder, hvor deres fem veludlærte mekanikere arbejder professionelt, og effektivt, så din bil skal være mindst muligt tid på værksted. De har naturligvis også låne-biler, mens ens bil er på værksted, så man fortsat kan passe dagligdagen, selvom bilen bliver passet og plejet.

Laver også service på cross-bilen

KM Auto har allerede en masse glade kunder, blandt andet fra motocross miljøet, der også får lavet service på deres crossbiler, der kører en masse kilometer. Her kan man uden at tøve, også komme forbi med sin crossbil, uanset størrelse, og få den klar til landevejen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: KM Auto Silkeborg
Artikel foto: KM Auto, Silkeborg
Artikel foto: KM Auto Silkeborg

Hvad har du brug for hjælp til

Herover kan du se nogle af de ting som KM Auto i Silkeborg kan hjælpe med, og hvis du klikker på linket, så kommer du direkte til deres side, hvor du kan læse mere information.

KM Auto & KM Bilsalg

Carsten Kofoed og Jesper Mortensen (artikel foto) ejer i fællesskab KM Auto, og Jesper Mortensen har i samme bygning, KM Bilsalg. Når du køber eller sælger din bil, så vil den altid komme igennem KM Auto, og få den bedste behandling, så man altid ved at det er kvalitet service. KM står for Kofoed, Mortensen, og de har i marts måned 2024 haft dette sammen i 16år, hvilket også giver en tryghed, når man kommer som kunde, og skal aflevere sit kæreste eje, der sørger for at fragte en rundt.

Her finder du KM Auto i Silkeborg

Bergsøevej 1-3

8600 Silkeborg

Telefon – 72 100 131

email – info@km-auto.info

Hjemmeside – km-auto.info

Her kan du med ro i sjælen, aflevere dit køretøj.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk