GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Crossbladet

Indbrudsforsøg i vores rullende kontor mens vi var på Korskro

Artikel foto: Døren på det rullende kontor

Selvom vi var placeret med mennesker omkring os, så har der været et brækjern i vores dør, i et forsøg på at komme ind.

Da vi kom tilbage efter super heatet hos Vestjysk Motocross Club, og skulle have de sidste billeder online, og efterfølgende pakket sammen, så kunne vi se at der var noget galt ved døren. Der har simpelthen været en form for brækjern i døren, der er skubbet til højre, i et forsøg på at komme ind, formentlig til vores laptop, der stod på bordet, og har fristet nogle svage sjæle.

Fokus på problemet

Der er desværre nogle der ikke kan kende forskel på dit, og mit, hvilket rigtigt mange har oplevet, specielt i denne sportsgren, men at vi skulle opleve dette i en ryttergård, omgivet af mennesker vi kender, den havde vi ikke lige set komme. Vi ønsker at skabe opmærksomhed omkring dette, så alle kigger en ekstra gang, og lige ser hvem der trasker rundt ved vores campingvogne, eller biler.

Laptop fristede

Et godt bud, er at vores laptop havde fristet en svag sjæl, for den har vi ladet stå og køre på bordet, så alle kunne se det, og er i virkeligheden nok heller ikke skide smart, det ved vi godt, men vi følte os på samme tid i trygge forhold, og mente det kunne lade sig gøre.

Vores Laptop, og de få andre ting, fjernes fra vognen fremafrettet, når vi ikke er der.

Tager vores forbehold

Det er naturligvis super ærgerligt at få ødelagt sin campingvogn, men også at få taget sine ting, men denne gang var vi heldige, for den var sikret lidt forinden (nu en del mere), og så tager vi vores forbehold, og fjerner laptop og den ene standard linse, der ikke er med os på banen, så det ikke frister igen. Vi har sikret vognen lidt ekstra, blandt andet med mindst et kamera m.m, men dette får os på ingen måder til at stoppe med det vi laver, heller ikke selvom det bliver lidt mere bøvlet.

Det sker overalt

Dette kunne lige så godt ske i Uhre, eller Sønderborg, det er bare den/de forkerte person(er) der har set dette, og tog chancen. Sandsyligheden for at dette kan ske, er lige så stor alle andre steder, end på Korskro. Vi kan kun håbe de blev forstyret og passede deres eget, så hvis nogen har set noget suspekt, er de da velkommen til at smide en besked til os.

Lad os holde øje sammen

Sammen står vi stærkt, hvilket vi egentlig også følte inden dette, men vi kan være endnu stærkere sammen, hvis der kommer lidt mere fokus på dette, for det hører ikke hjemme nogen steder, slet ikke midt i en ryttergård, til et løb, med en masse glade mennesker.

Så er der blevet brugt lidt spildtid på dette, men vi fortsætter naturligvis med uge 2 af cross camps, som planlagt, og smutter videre ud i det blå til en masse fede oplevelser.

Fortsat god “sommer” 🙂

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk